BørnefamilierNyt fra AlanyaOktoberSeværdigheder

5 Aktiviteter til efterårsferien i Alanya

Så kom der endelig hul på rejseindustrien

Og rigtig mange danskere skal til Alanya for at nyde solen i efterårsferien.

Alanya.Dk har lavet en guide med gode og sjove aktiviteter til efterårsferien i Alanya, som både børnefamilier, par og singler kan få glæde af.

Denne guide masser af inspiration til hvad man kan lave i Alanya i efterårsferien, hvis man ikke ønsker at ligge på stranden hverdag.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Aktiviteter i efterårsferien i Alanya

red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,

Red Tower

Har I endnu ikke set Red Tower indefra, så bør I gøre det i år.

Red Tower fungere i dag som et museum, der en udstiller bl.a. skibsmodeller og redskaber fra den seljukkiske og osmanniske periode af tyrkisk historie og er en oplevelse for alle, som elsker historie. Derudover er der en af byens bedste udsigter på taget af Red Tower med 365 graders panorama over byen og Borgen.

Læs mere om Red Tower her. 

tyrkisk bad, tyrkisk bad alanya, hamam alanya, alanya hamam, alanya tyrkisk bad, kvidne hamam alaya, alanya kvinde hamam, turkish bath alanya, alanya turkish bath

En tur i Tyrkisk bad

Lige meget hvordan vejret er i uge 42, så kan gang forkælelse altid bruges.

Tyrkisk bad, også kendt som hamam er en oplevelse alle kan nyde, hvad enten man er en familie, par eller single. Når man besøger et tyrkisk bad er forløbet oftest: Sauna, peeling, skummassage, og derefter massage.

Behandlingerne varierer fra sted til sted. Vi anbefaler følgende tyrkiske bade i Alanya: Zenn Spa i Cikcilli, Aqua Sanita Spa i Oba og Bella Donna Life (kvinde hamam)

Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Dim Cave

Dim Cave er en drypstensgrotte oppe i Alanyas bjerge.

Grotten har været åben for turister siden 1999, og der er en gangsti hele vejen igennem grotten.

I grotten sidder der ofte en ændre tyrkisk mand og spiller føjte, hvilket giver en hyggelig og meget unik stemning i grotten. Temperaturen i grotten er stabil hele året. Inde i grotten er der 18-19 º C og luftfugtigheden er ca. 90 % hele året.

Læs mere om Dim cave her.

Friske jordbær, jordbær i Tyrkiet, tyrkiske jordbær, bazar i alanya, maj måned bazar i alanya, shopping i Alanya, Alanya shopping,

Gå på opdagelse i frugt og grønt bazaren

Hver dag er der frugt og grøn bazar forskellige steder i Alanya. Se et bykort over, hvor der er bazar hvilke dage her.

Det er gratis at kigge på bazaren men det er sjældent det er nok at kigge, når man ser alle de friske frugter og grønt som man kan få på markederne. På de fleste markeder er der også en del med tøj, sko og tasker. Man prutter ikke om prisen på frugt og grønt men på tøj og andet tilbehør er det helt almindeligt at gå i bud-krig med sælgeren.

Hvis du vil vide mere om hvad der er på bazar i denne måned, så se vores oversigt for oktober her.

Sapadere, sapadere vandfaldet, sapadere alanya, tur til sapadere, hvor ligger sapadere, rute til sapadere, vandfald, vandfald alanya, oplevelser i alanya, j.o.dreams, al homeservice, alt om alanya, guide til alanya, alanya 2015, palm beach, ferie i alanya, billig ferie, sapadere tur, sapadere pris, sapadere jeep safari.

Tag på tur til Sapadere springvandet

Hvis man gerne vil lidt ud af Alanya og opleve noget, så kan vi varmt anbefale at tage en tur til Sapadere vandfaldet. Sapadere er en oplagt endagsudflugt, hvad enten I gør det i egen bil, lejer en taxi for dagen eller tager med et tur selskab.

Du kan læse mere om Sapadere vandfaldet her og se vores video derfra her.

På udkig efter flere spændende oplevelser i Alanya?

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Efterårsferie i Alanya
  • Alanya efterårsferie
  • Alanya om efteråret
  • Alanya i uge 42
  • Seværdigheder i Alanya
  • Gratis oplevelser i Alanya
  • Gratis seværdigheder i Alanya

PIN IT!

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.