Aktiviteter til Efterårsferien i Alanya

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan
Hver år rejser rigtig mange danskere til Alanya for at nyde solen i efterårsferien.

Alanya.Dk har lavet en guide med gode og sjove aktiviteter til efterårsferien i Alanya, som både børnefamilier, par og singler kan få glæde af.

Denne guide masser af inspiration til hvad man ellers kan lave i Alanya i efterårsferien, hvis man ikke ønsker at ligge på stranden hverdag.

Aktiviteter i efterårsferien i Alanya 2017

Oliventur med Eurodan

Danske Eurodan gentager års succes og invitere endnu engang op i Familien Kilinc olivenplantage, hvor du kan få lov til at plukke dine egne oliven. I løbet af udflugten lærer du  både hvordan du gør spiselige og ser dem blive lavet til frisk olivenolie på en lokal olivenfabrik. Oliventuren er inklusiv kørsel og frokost i plantagen. Læs mere om turen her.

Champange brunch på En Vie Beach

I uge 42 holder En Vie beach en ekstraordinær Champagne brunch til ære for de mange danskere der er på efterårsferie i Alanya. Denne Champagne Brunch indeholder ud over en special menu også et modeshow med det danske tøjmærke Engborg, samt musik, Dj og dansere. Læs mere om Champagne Brunch i uge 42 her.

Alanya svævebane åbnet, alanay svævebane, oplevelser i Alanya
En tur med den nye svævebane

Årets store nyhed i 2017 har uden tvivl været åbningen af svævebanen, som går mellem Damlatas og Alanyas Borg. En tur/retur koster 18 tl, og giver både en fantastisk udsigt, og mulighed for at se borgen fra en helt anden vinkel. Se Live video fra Alanya.Dks første tur her. 

Efterårsferie i Alanya, home service alanya, red tower, red tower alanya havn, alanya red tower, Red Tower, alanya havn red tower, Alanya, ferie i alanya, røde tårn, røde tårn alanya, alanya røde tårn, det røde tårn i alanya, museum i alanya, alanya havn, aktiviteter i alanya, fakta om alanya, ferie i alanya, guide til alanya,
Red Tower

Har i endnu ikke set Red Tower indefra, så bør i gøre det i år. Red Tower fungere i dag som et museum, der en udstiller bl.a. historiske samlinger af våben, skibsmodeller og redskaber fra den seljukkiske og osmaniske periode af tyrkisk historie og er en oplevelse for alle, som elsker historie. Derudover er der en af byens bedste udsigter på taget af Red Tower med 365 graders panorama over byen og Borgen. Læs mere om Red Tower her. 

tyrkisk bad, tyrkisk bad alanya, hamam alanya, alanya hamam, alanya tyrkisk bad, kvidne hamam alaya, alanya kvinde hamam, turkish bath alanya, alanya turkish bath
En tur i Tyrkisk bad

Ligemeget hvordan vejret er i uge 42, så kan gang forkælelse altid bruges. Tyrkisk bad, også kendt som hamam er en oplevelse alle kan nyde, hvad enten man er en familie, par eller single. Når man besøger et tyrkisk bad er forløbet oftest: Sauna, peeling, skummassage, og derefter massage. Behandlingerne varierer fra sted til sted. Vi anbefaler følgende tyrkiske bade i Alanya: Aqua Sanita Spa i Oba og Bella Donna Life (kvinde hamam)

Dim cave alanya, dim cave, din cay, drypstensgrotte, grotte tyrkiet, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, udflugter i alanya, oplevelser i alanya

Dim Cave

Dim Cave er en drypstensgrotte oppe i Alanyas bjerge. Grotten har været åben for turister siden 1999, og der er en gangsti hele vejen igennem. I grotten sidder der ofte en ændre tyrkisk mand og spiller føjte. Temperaturen er stabil hele året. Inde i grotten er der 18-19 º C og luftfugtigheden er ca. 90 % hele året. Læs mere om Dim cave her.

Alanya Escape

Skulle det blive trist vejr en af dagene i uge 42, hvorfor så ikke tage i Alanya Escape. Alanya Escape er et spil, hvor deltagerne er spillerne og i har 60 minutter til at løse alle gåderne i spillet. Temaet er Prison break som gør spillet både uhyggeligt og utroligt sjovt. Læs mere om Alanya Escape her. 
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.