Shopping i Alanyum

I Alanya ligger shopping centeret Alanyum.

Alanyum byder på et stort udvalg af shopping muligheder.

Alanyum er et 3 etagers stort shopping center lidt udenfor Alanya centrum. I centeret finder man veletableret mærker, og her er det ikke muligt at prutte om prisen.

Det er nemt at komme til Alanyum i Cikcili med bybussen eller en taxi. Følgende busser kører forbi Alanyum: 2, 202, 3, 10 + dolmus busserne til Mahmutlar. Se Alanyas bybus plan her

På de 2 nederste etager af shoppingcenteret finder du butikker, mens der på den øverste etage er restrauranter, legeland for børn og en tagterrasse. Ved indgangen til centeret er der en sikkerhedskontrol  med en metaldetektor.

Stue etagen

På Stue etagen finder du English home, Boghandelen D&R, Carrefour supermarked,  Toyzz legetøjsbutik og telebutikkerne Türk Telekom og Vodafon.

Alanyum, alanyum shoppingcenter, shoppingcenter i alanya, alanya shoppingcenter, shopping i alanya

1. sal

På første sal er støreste delen af butikkerne tøjbutikker, herunder LC Waikiki, Sarar, Koton og  men på denne etage finder du også frisøren og biografen.

Alanyum, alanyum shoppingcenter, shoppingcenter i alanya, alanya shoppingcenter, shopping i alanya

2. sal

På anden sal er spisestederne samt bland selv, et legeland for børn og en 3D biograf. På anden sal er der også en stor tagterrasse, hvor det er muligt at nyde sin mad, eller udsigten ud over byen fra.

Alanyum, alanyum shoppingcenter, shoppingcenter i alanya, alanya shoppingcenter, shopping i alanya

Praktisk information om Alanyum Shoppingcenter

Alanyum blev åbnet den 21 juli 2006, og har været åbent lige siden. Centeret et populært benyttet af både tyrker samt turister hele året rundt.

Telefon: +90 242 515 11 34 – 242 515 03 15 – 242 515 16 15

Adresse: Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı No: 219 ALANYA/ANTALYA

Email: info@alanyum.com

Læs mere på deres hjemmeside
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.