Shopping i Alanyum

I Alanya ligger shopping centeret Alanyum.

Alanyum byder på et stort udvalg af shopping muligheder.

Alanyum er et 3 etagers stort shopping center lidt udenfor Alanya centrum. I centeret finder man veletableret mærker og kan man ikke prutte om prisen.

Det er nemt at komme til Alanyum i Cikcili med bybussen eller en taxi. Følgende busser kører forbi Alanyum: 2, 202, 3, 10 + dolmus busserne til Mahmutlar. Se Alanyas bybus plan her

På de 2 nederste etager af shoppingcenteret finder du butikker, mens der på den øverste etage er restauranter og legeland for børn. I 2019 blev restaurant området udviddet med mange flere restauranter, flere af dem med udendørs siddepladser.

Ved indgangen til centeret er der en sikkerhedskontrol med en metaldetektor, som alle besøgende skal igennem. Du skal også vise HES-code for at komme ind i shopping centeret.

Stue etagen i Alanyum

På Stue etagen finder du Sportive, Boghandelen D&R, Carrefour supermarked,  Toyzz legetøjsbutik, Engelish Home, telebutikkerne Turkcell, Türk Telekom og Vodafon og mange flere butikker..

Shopping i Alanya, Alanya Alanyum, Shopping center Alanyum, Shopping center i Alanya, guide til Alanya
1. sal

På første sal er største delen af butikkerne tøj- og sko butikker, herunder Boyner, LC Waikiki, Sarar, U.S Polo Assn, Brandbox (som tidligere lå i centrum af ALanya og Levi´s.

Boyner er den største af butikkerne og her finder du mærkevare som Puma, Adidas, U.S Polo, Jack and Jones, National Geographic, Vera Moda m.m.

Alanyum, alanyum shoppingcenter, shoppingcenter i alanya, alanya shoppingcenter, shopping i alanya
2. sal (restauranterne)

På anden sal er spisestederne/restauranterne og et legeland for børn. L.C Waikiki´s børnetøjs afdeling er også på denne etage.

Som nævnt ovenfor blev denne etage udviddet i 2019, hvor den store tagterrasse blev fjernet og mange flere restauranter blev tilføjet.

Alanyum, alanyum shoppingcenter, shoppingcenter i alanya, alanya shoppingcenter, shopping i alanya
Praktisk information om Alanyum Shoppingcenter

Alanyum blev åbnet den 21 juli 2006, og har været åbent lige siden. Centeret et populært benyttet af både tyrker samt turister hele året rundt.

Hjemmeside: www.alanyum.com

Email: info@alanyum.com

Telefon: +90 242 515 11 34, +90 242 515 03 15, +90 242 515 16 15

Adresse: Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı No: 219 ALANYA/ANTALYA

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Alanyum shoppingcenter
  • Shopping i Alanya
  • Shopping i Cikcilli
  • Restauranter i Cikcilli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.