Nyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Restaurantanmeldelse: LOST in Alanya

Centrum af Alanya er en af byens mest populære områder.

Særligt når det kommer til lækre restauranter og hyggelige barer med live musik.

En af de mest populære er LOST in Alanya, i daglig tale kendt som LOST.

Vi har indgået et reklame samarbejde med Restaurant Lost in Alanya og vil i denne artikel fortælle jer om restaurantens mad og drikkevare.

Velsmagende retter og venligt personale

Lost er næsten fuldt booket hver dag, så hvis du vil være garanteret en bord, særligt hvis I er flere personer, så er det en god idé at booke et bord på forhånd. Det gjorde vi dagen før vi skulle spise på Lost.

På Lost er der siddepladser både indendørs og udendørs. Indendørs er der meget roligt mens der udendørs er live musik hver aften.

Da vi ankommer, får vi stedet store menukort i hånden og efter vi havde bestilt vores mad bliver der serveret en lille gratis forret bestående af brød med hvidløg. Lækker måde at starte sin restaurant oplevelse på.

Vi bestiller en masse forskellige retter, for der er så meget på menukortet som er værd at smage. Vi startede med en mezze tallerken, med mange forskellige små retter som f.eks hummus, aubergine puré og en lækker velsmagende hvid ost. Sammen med det bestilte vi en portion rejser i hvidløg og 3 bruschettaer, hver med sit unikke fyld.

Derefter havde vi bestilt en portion falafel, endnu en bruschetta denne gang med blåmuslingerne i en cremet sovs, Fish and Chips og en pizza.

Desserten blev en Moscow Mule med ingefær, en drink som køler perfekt i det varme vejr, men vi har lovet den søde ejer Hasan at nævne, at de har en dessertmenu med forskellige kager og is.

Læs også >> 5 gode grunde til at smage tyrkisk vin

Vi var mildest talt ved at eksplodere, men på den gode måde, for alle retterne havde været smukt anrettet og smagte alle sammen utrolig godt.

Mens vi slog mave kunne vi nyde den fantastiske stemning, som der er på LOST.

Hele vejen igennem var personalet opmærksomme på at give os den bedst mulige oplevelse og alle i på Lost var utrolig venlige. Vi giver vores oprigtige varmeste anbefalinger.

Sådan finder du Lost in Alanya

Placeret i centrum af Alanya, gemt i en sidegade en kort gåtur fra Atatürk statuen finder du Lost in Alanya. Restauranten er placeret i et almindelig tyrkisk boligområde og stedet romantiske indretning lyser op som en lille perle midt på gaden.

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse, hyggelige restauranter i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya restaurant, Hasan fra EV
Praktisk information om Lost in Alanya

Telefon: +90 545 511 07 71

Facebook: Lost in Alanya

Instagram: lostinalanya

Lost in Alanya adresse: Şekerhane, Tevfikiye Cd. No:4, 07400 Alanya/Antalya

Lost in Alanya, Restauranter i Alanya, Alanya restauranter, Hasan fra EV, Ev restaurant, gamle Alanya huse
Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • Lost in Alanya
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Hasans restaurant Alanya
  • Søde restauranter i Alanya
  • Hyggelige spisesteder i Alanya
  • Alanya centrum restaurant

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.