Nyt fra Alanya

Alanya har fået et “Hollywood” skilt ved Teras

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan
Alanya har i år præsenteret flere spændende færdige projekter.

Nogle af de mest omtalte projekter fra 2017 er svævebanen, som åbnede 19/8, den nye ringvej, hvis arbejde startede i januar, og som vil afsluttes i 2018, og ikke mindst ubåden Nemo, som er blevet søsat i Alanyas marina. 

Nu har et nyt stort projekt sat sit præg på Alanya – Alanyas eget “Hollywood” skilt.

I uge 34 begyndte opbygningen af det store “I <3 Alanya” skilt ved teras. Teras ligger på det bjerg der ligger paralet overfor Alanyas borg.

Foto taget d. 23/8. Her er skltet under opbygning.
Et effektivt arbejde udført

På under en uge var skilt færdigt, og mange har allerede vist begejstring over det nye flotte skilt. I <3 Alanya skiltet er tydeligt fra Kleopatra til Cikcilli. Om aftenen er skiltet belyst med store spots.

Skiltet er placeret foran de 9 store flag som blev opsat i 2016. Bag flagene og skiltet er et stort kommunalt park projekt igang som bliver 50.000 m2 stort. Det nye parkområde kommer blandt andet til at indeholde et amfelia teater, små lokale butikker, spisesteder, parkområder, legepladser, toiletter, parkeringspladser og piknik områder, hvor det vil blive muligt selv at medbringe mad og drikke til en hyggelig dag i den nye park.
GemGem

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.