Restaurantanmeldelse: En Vie Beach – Middag med havudsigt

Alanyas strande er både en tiltrækningsmagnet og en stor grund til, at mange udenlandske nationaliteter flytter til Alanya. Og hvad er mere afslappende end at spise et lækkert måltid, imens du kigger ud over Middelhavet?

Vi har besøgt En vie beach i Alanya centrum og her er vores anmeldelse af stedet: 

Restauranten En Vie Beach hører til en af de finere hoteller i byen, med samme navn, i centrum af Alanya men priserne er alligevel yderst fair. En lille vej langs hotellet leder ned til restauranten og her bliver du straks overvældet af en særlig feriestemning og ro.

Middelhavet skinner foran dig, imens den minimalistiske skandinaviske indretning på stedet giver det hele et afslappende touch. Her kan du få en romantisk middag med stearinlys på bordet, du kan slappe af i en af strandstolene på stranden med en smoothie, nyde en frokost med en frisk brise eller se solnedgangen med en cocktail i hånden.

Læs også: En Vie Beach: Luksus og hygge i Alanya

Stedets skønne menu inkluderer forretter såsom tempura rejer og avocado salat, hovedretter såsom den lækre En Vie Steak Au Jus Sauce, Tereyaki laks og Burgers. Og glem ikke at levne lidt plads til dessert, for stedet har et stort udvalg af lækre desserter blandt andet Chokolade Soufflé! En Vie beach giver den perfekte madoplevelse i perfekte og luksuøse oplevelser.

En Vie Beach hotel og restaurant åbnede for tre år siden af Feridun Katak, hans kone Trine og hans bror Mitat

Du kan kontakte En Vie Beach på +90 242 511 1256, via facebook eller se dem på google maps her.

[unitegallery En_vie_beach]

GemGem

2 thoughts on “Restaurantanmeldelse: En Vie Beach – Middag med havudsigt

 • 10. september 2017 kl. 23:29
  Permalink

  det er sku da ikke en anmeldelse. det er ren reklame

  • 17. oktober 2017 kl. 17:48
   Permalink

   Hej Kemal.

   Anmeldelsen er blevet bragt i vores magasin i 2017, som en restaurant anmeldelse.

   Mvh Tea // Alanya.Dk

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.