Bo og BoligNyheder

Danske virksomheder i Alanya og omegn

Alanya er en af de byer i Tyrkiet med aller flest danske forretningsdrivende og der spænder vidt hvilke typer af virksomheder danskerne driver.

Alanya.Dk facebook, Fly til alanya, mest populære rejsemål, rejse til alanya, ferie i alanya. alanya.dk, fly, Tolk i alanya, tolk i Tyrkiet, tyrkisk tolk, Tyrkisk udtalelser, Dansk tyrkisk parlør, tyrkisk parlør, lær tyrkisk, tyrkiske udtalelser, snak tyrkisk, ord på tyrkisk, hvordan snakker man tyrkisk, tyrkisk sprogkursus

Alanya.Dk

Alanya.Dk (Vi) er naturligvis et danskejet firma. Alanya.Dk er skabt af Tea Tougaard i 2013 og har siden vokset sig til den støreste skandinaviske informations side om Alanya. Alanya.Dk er en medievirksomhed som levere nyheder og kultur informationer til skandinaverne på dansk. Udover at levere informationer til vores læsere tilbyder Alanya.Dk også hjælp med oprettelse af tyrkiske forsikringer, oversættelser, udlejning af mobilt internet i Alanya og hjælp til diverse problemstillinger. Vores mission er at gøre det nemt for vores kunder. Man er altid velkommen til at sende os en mail og vi modtager gerne måde ris og ros. Vi kan kontaktes på info@alanyadk.dk

eurodan, eurodan alanya, billeje alanya, udflugter alanya, dansk guide udflugter alanya, eurodan udflugter, transfer alanya, alanya transfer,

Dansk billeje og Transfer
Eurodan

I en håndfuld år har danske Gitte og Anders Kildevæld drevet virksomheden Eurodan sammen med deres tyrkiske partner Ismail. Eurodan tilbyder lufthavnstransfer, bil og cykel udlejning og ikke mindst udflugter og turer rundt i Tyrkiet med dansk ledsager. Eurodan er elsker og kendt af danskere i hele Alanya og i 2017 kan firmaet holde 10 års jubilæum.

Danske restauranter og barer
Hoteller med danske ejere i Alanya

kleopatra blue life, danske virksomheder i Alanya

Kleopatra Blue Life

På Kleopatra siden af Alanya ligger Kleopatra Blue Life som drives af dansktalende Lokman og hans danske kone Karina. Parret har drevet hotellet i flere år og de har begge næsten 20 års erfaring i turist branchen. Hotellet her mange skamgæster, hvilket også er en af grundene til at hotellet har åbent hele året rundt. Kleopatra Blue Life er et jordnær hotel, hvor man som udefrakommende også altid er velkommen til at kigge ind og drikke en øl i deres udendørs bar.

En Vie Beach

En Vie Beach har kun få år på bagen, men er allerede blevet et populært sted, ikke mindst pga. hotellet fantastiske udsigt ud over Alanya Borg. En Vie beach drives af Trine Tøt, hendes tyrkiske mand Feridun og Feriduns bror Mithat. Hotellet har på kort tit opnået kult status pga. deres lækre og anderledes menukort samt mange ugentlige events som f.eks. Salsa og Jazz aftner.

Danske bolig og interiør butikker i Alanya

scandinavian interior, møbel butik alanya, dansk møbelbutik

Scandinavien Interior

På 35 meter gaden i Oba ligger den dansk ejet møbelbutik Scandinavien interior. Det er det danske ægtepar Heidi og Peder Munk der står bag butikken, som importere danske møbler og interiør til Alanya. Butikken er utrolig populært blandt boligejerne i Alanya, da Scandinavien interior giver danske lejlighedsejere mulighed for at indrette deres hjem i Alanya, med den stil de kender hjemme fra Danmark.

Danske ejendomsmæglere i Alanya
 dansk ejendomsmægler alanya, danske ejendomsmæglere alanya, ejendomsmægler alanya
2Base

Ejendomsmægler firmaet 2Base har eksisteret i omkring 10 år i Alanya. Det er danske Bo Thygesen der har startet 2Base som i dag har flere forskellige sproget ejendomsmæglere ansat til at servicere firmaets brede vifte af kunder. Firmaet holder til i centrum af Alanya og deres formål er at gøre det nemt og overskueligt for købere og sælgere. 2Base blandt andet designet en boligguide, som gratis kan downloades her.

Homelet

Bag ejendomsmægleren Homelet er danske Kurt S. Jensen. Kurt og hans team har kontorlokaler i centrum af Oba og firmaet er behjælpelig med både køb og salg af boliger i Alanya området, samt kan hjælp med at besvare en lang række spørgsmål.

Oasis etaste

Oasis estate er startet af danske Jakob og har igennem årene været i forskellige danske tv programmer og ugeblade. Oasis Estate er særligt kendt for Oasis club komplekserne, hvor danske kendisser som Grevinde Alexandra, Dennis Knudsen, Remee og mange andre igennem tiden her ejet ejendomme.

PGH company

Dansk-iranske Daniel Saghalati ejer ejendomsmægleren PGH company. Daniel selv er opvokset i Danmark men har iranske rødder. Han taler flere sprog flydende og kan guide og vejelede interesseret bolig sælgere eller bolig købere igennem alle processerne, der omhandler bolig i Alanya.

Danske Home Service firmaet i Alanya

dansk home service i alanya, alanya dansk home service, dansk ejer home service i alanya, home service i alanya, bedste home service i Alanya,

Al Home service

Al Home service er startet af daske Leif Lausten. Firmaet har kontoret på Kleopatra siden af Alanya. Leif er ene ejer af virksomheden og han har særlig specialiseret sig i reparationer og ombygninger af lejligheder og villaer. Al Home service tilbyder en bred vifte af services, og døren står altid åben ved Al Home service til en snak og kop tyrkisk te.

Panorama homes network

Panorama homes network er en af Alanyas ældste home service firmaer i Alanya. Panorama er ikke dansk ejet man har dansk personale ansat som altid står klar til at hjælpe nye og gamle kunder. Panorama ligger i centrum af Alanya ikke langt fra En Vie beach hotellet og firmaet er kendt for deres gode service og smilende medarbejdere.

HOME2HAPPYHOME

Home2HappyHome er et Dansk/Tyrkisk boligbureau, som beskæftiger sig med salg og køb, udlejning, administration og service af boliger i Alanya. Firmaet har mange års erfaring med bolig- køb og salg for private såvel som erhvervsdrivende, og er meget hjælpsomme når det kommer til information om boligere i Alanya.

Quality Home service

Quality Home service har også eksisteret i mere end 10 år og det er ægteparret Maya fra Danmark og Kaya fra Tyrkiet som i fællesskab har skabt QHS. Deres Home service kontor ligger i Oba, på kanten til Tosmur, på samme gade hvor der er marked om torsdagen.

J.O. Dreams

J.O. Dreams har eksisteret i mere end 10 år og firmaet er ejer af danske Jeanette Tvede og hendes tyrkiske partner Orhan Sad. J.O. Dreams har udover Jeanette også dansk talende personale ansat, og de tilbyder en bred vifte af services. Deres kontor er kun et stenkast fra shopping centeret Alanyum i Cikcilli.

SHS (Scandinavian Home service)

Scandinavian Home service er ejer af danske Helene Balaban, som har været bosat i Tyrkiet i mere end 10 år. Scandinavian Home service forkortes i daglig tale til SHS. SHS har kontorlokaler i Oba ud til 35 meter gaden og dansk talende personale på kontoret.

Dansk talende tandlæge service i Alanya

tandlæge, tandlæge alanya, alanya tandlæge,

Healthy Smile

Den dansk talende tandlæge service Healthy Smile hjælper hvert år mange danskere med at få ordnet tænder i Tyrkiet. I Tyrkiet kan man spare næsten 70% på tandlæge regningen sammenlignet med Danmark, og den store besparelse tiltrækker hvert år danskere. Indtil 2016 var virksomheden drevet af danske Ben, men i slutningen af 2016 overtog danske Leyla Çelik Healthy Smile.

Tanden min

Tanden min tilbyder ligesom Healthy Smile også dansk talende tandlæge service. Firmaet består af en dansktalende oversætter og et hold af tyrkiske tandlæger.
GemGem

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.