NyhederNyt fra AlanyaRestaurantanmeldelserSeværdigheder

Champagne Lunch på En Vie Beach

Bløde bobler, lækker mad og en utrolig udsigt.

Sådan kan man bedst beskrive den kendte Champagne Lunch på En Vie Beach i Alanya.

Champagne Lunch er en år lang tradition på En Vie Beach, som finder sted hver torsdag og søndag fra kl 13.00 til kl 16.00.

Tidligere var det kendt som Champagne brunch men er med årene blevet ændret til Champagne Lunch. Konceptet er dog uændret på trods af navneskiftet.

Champagne Ad libitum og lækker mad

Til En Vie Beach´s champagne lunch serveres der en lang rækker små menuer som sammen med masser af lokal champagne ad libitum og vand i 3 timer.

Portionerne er tilpasset antallet i selskabet og retterne serveres løbende, så man hele tiden har noget lækkert på bordet foran jer.

I år, 2024, er menuen som følger;

 • Anrettet tallerken med sæsonens grønt serveret med peberfrugt hummus og ranch sauce.
 • Tomat og Parmesan Bruschetta.
 • Kartoffel rosti, med cremefrech med purløg og kaviar.
 • Pizzetta med arrabbiata sauce, arugula, mozzarella og truffle oil
 • Grillet spyd med tyrkiske kødboller og grønt
 • Meatball Skewers
 • Bbq Ribs Bao Bun
 • Anrettet tallerken med sæsonens frugt

Mens retterne serveres er tjenerne er hele tiden opmærksom på gæsterne og fylder konstant gæsternes glas op med den lokale champagne, så man når ikke når at blive tørstig.

Men der spises og hygges bliver der spillet musik god musik af stedet hus DJ.

Champagne lunchen arrangementet på En Vie Beach finder sted to gange om ugen og er et meget populært arrangement, så hvis du vil være sikker på at få et bord med udsigt stranden og Alanya´s historiske halvø, så husk at booke bord i forvejen.

Praktisk Information og reservation:

Pris: 975 tl (ano maj 2024)

For reservationer: Ring eller på Whatsapp +905324833607

Adresse: Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460 Alanya/Antalya, Tyrkiet. Se på Google Maps her.

Champagne lunch, Champagne Brunch, En Vie Beach Champagne Lunch, Hotel En Vie Beach, Restaurant En Vie Beach, Champagne frokost Alanya, Champagne Brunch Alanya, Bedste restauranter i Alanya, bedste spisesteder i Alanya, Alanya strand restauranter, oplevelser i Alanya

Historien bag En Vie Beach

I 2015 åbnede En Vie Beach i eventyrlige omgivelser helt ned til Middelhavet. Det er Feridun, Mithat og danske Trine der er de 3 ildsjæle bag stedet, som i dag er en af Alanya´s mest populære restauranter. Stedet er besøgt af både lokale, fastboende og turister.

I 2016 var der behov for udvidelse og nabobygningen på den modsatte side af vejen blev overtaget og indrettet både indvendigt og udvendigt til at passe til stedet ikoniske stil hvor mærke farve og rå materialer er i fokus.

I 2022 blev der endnu engang udvidet, da nabohotellet blev en del af En Vie Beach projektet, hvor også kaffebaren “Zero by En Vie Beach” blev tilføjet ud til gaden.

I 2022 har personerne bag En Vie Beach sammen med et nyt team åbnet Day One Resortet og Rooftop baren Privée i Cikcilli.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

 • Champagne brunch i Alanya
 • Champagne Lunch i Alanya
 • Begivenheder i Alanya
 • En Vie beach Alanya
 • Alanyas bedste restauranter
 • Oplevelser i Alanya

PIN IT!

Champagne lunch, Champagne Brunch, En Vie Beach Champagne Lunch, Hotel En Vie Beach, Restaurant En Vie Beach, Champagne frokost Alanya, Champagne Brunch Alanya, Bedste restauranter i Alanya, bedste spisesteder i Alanya, Alanya strand restauranter, oplevelser i Alanya
en vie beach, hoteller i alanya, rejser til alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.