De bedste tyrkiske film og serier på Netflix

Tyrkiet er et land, der på mange måder er i en rivende udvikling.

En af de steder, hvor det for alvor går stærkt, er i den tyrkiske filmindustri.

I en karentæne tiden med formindske afgang til socialt sammenværd og rejser til udlandet, er der måske ekstra tid i hverdagen til at fordybe sig i nogle af de tyrkiske produktioner, som ligger på Netflix.

Vi har samlet en oversigt med nogle af de mest populære tyrkisk produceret film og serier til jer her, inklusiv trailer.

The Protector

Om serien: En ung mand i nutidens Istanbul opdager sin forbindelse til en gammel orden og begiver sig ud på en mission for at redde byen fra en udødelig fjende.

The Protector (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Indspilnings år: 2018 –

Type: Serie (3 sæson)
Genrer: Thriller serie, Romantiske fantasy-serie
IMDb-karakter: 6.9

Resurrection: Ertugrul

Om serien: Da en god gerning uforvarende bringer hans klan i fare, accepterer en tyrkisk kriger i det 13. århundrede at kæmpe mod en af sultanens fjender i bytte for ny jord.

Indspilnings år: 2014

Type: Serie (5 sæson)
Genrer: Dramaserie
IMDb-karakter: 7,6

G.O.R.A

Om serien: Han tror ikke på rumvæsner – lige indtil de kidnapper ham. Denne tæppesælgers liv blev lige en tand mere spændende.

Indspilnings år: 2004

Type: Film
Genrer: Komedie
IMDb-karakter: 8.0

WOLF

Om serien: Medlemmerne af politiets specialstyrke, der tildeles risikable missioner overalt i Tyrkiet, må håndtere farer og tragedier både i marken og derhjemme.

Indspilnings år: 2018

Type: Serie (1 sæson)
Genrer: Thrillerserie, Romantiske fantasy-serie
IMDb-karakter: 8.3

Verdens imperier osmannerriget

Om serien: Osmannerrigets sultan Mehmed 2. indleder et episk felttog for at erobre den byzantinske hovedstad Konstantinopel og former historien flere hundrede år frem i tiden.

Indspilnings år: 2020

Type: Serie (1 sæson)
Genrer: Historisk dokumentar
IMDb-karakter: 8.1

Müslüm: Voice of Pain

Om serien:Efter en smertefuld barndom hæver den tyrkisk/arabiske sanger Müslüm Gürses sig over sin dystre fortid og bliver et beundret idol. Inspireret af virkelige begivenheder.

Indspilnings år: 2018

Type: Film
Genrer: Film baseret på virkelige hændelser
IMDb-karakter: 7.8

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.