Nyt fra Alanya

Waldorf Skole: En Rudolf Steiner-skole i Alanya

Ønsker du et alternativ indenfor uddannelse som kan forbedre vores børns livskvalitet? Ikke kun for i dag, men også for fremtiden? Eller føler du dig dømt til at bruge den eksamensorienterede uddannelse, der er tilbudt fra den tyrkiske stat?

For fire år siden fandt en gruppe forældre svaret på det spørgsmål i en nyskabende metode. Under ledelse af Orhan Demirtaş, der har en kandidatgrad i Waldorfpædagogik, besluttede de at “organisere en nyskabende lærerplan efter barnets behov” i stedet for at “tilpasse barnet til den færdige lærerplan”. Resultatet blev  “Waldorf Özel Yaşam Okulu” – Waldorf privatskole Alanya med placering i Oba.

Læs også >> Naula – De antikke ruiner i Mahmutlar

Waldorf alanya, privat skole, rudolf steiner skole alanya

I 2017 åbnede Waldorf skolen. Skolen har et uddannelsesprogram, der opnår og går ud over punkterne, der er sat i den tyrkiske uddannelsesplan. Det er den første grundskole i Tyrkiet, der følger et program baseret på det universelle værdier, som er ens for alle 2000 Waldorf børnehaver og 1100 Waldorf grundskoler og gymnasier som er over hele verden.

Skolen bruger mange værktøjer i uddannelsen, som er med til at fremme børns kreativitet og deres evne til at lærer af erfaring.

Waldorf alanya, privat skole, rudolf steiner skole alanya

Waldorf Skole: En Rudolf Steiner-skole i Alanya

F.eks.: drives caféen af børnene. Stedet har også et træ værksted, landbrugsarealer, en jordovn bygget af børnene, et håndværksværksted og musik Waldorf Skole: En Rudolf Steiner-skole i Alanyalokaler. På skolens legeplads kan børnene frit lege og lærer. Desuden har skolen et foredragslokale med 300 pladser. Dette er alle grundlæggende elementer i Waldorf skolens uddannelsesplan.Waldorf skolen i Alanya undervisere undgår traditionel, testorienteret og udenadslæren undervisning. Lærerene fokusere på god energi og kreativitet som en del af undervisningen, og de enkelte undervisere har frie hænder til at forbedre den udleveret uddannelsesplan, hvilket giver plads til nytænkning.

Værdierne og det innovative uddannelsesprogram har tiltrukket en bred vifte af forældre. Mange af forældrene arbejder blandt andet selv som undervisere, og omkring 65% af Waldorf-skolens forældre er selv undervisere, der arbejder på statsskoler vurdere Waldorf.

Forældrene spiller en aktiv rolle i aktiviteter og skolens drift. De tager ansvar for skolens behov og udvikling, og engagere sig mere end bare års karaktere. Mange udenlandske familier, som bor permanent i Alanya – herunder mange udlændinge, der er gift med en tyrkisk statsborger, bidrager også til skolens udvikling . Familierne kommer fra andre kulturer med andre værdier, og måske derfor søger de et uddannelsessystem som Waldorfs, som opfordrer børnene til at leve, tilpasse og respektere lokale kulturer overalt i verden. Waldrof fortæller at de ser  mange af disse forældre vælge Waldorf på netop dette grundlag. Spil og underholdning i Waldorf skolen kan foregå engelsk og tysk, hvilket hjælper de udenlandske børn, og børn med dobbelt nationalitet, til at tilpasse og forbedrer deres kulturelle sammenlægning.Den private Waldorfskole giver Alanya en vigtig kulturel viden. Det vil sikre den kulturelle harmoni hos børn af udenlandske statsborgere, som fortsat vil bo i Alanya i fremtiden.

Waldorf alanya, privat skole, rudolf steiner skole alanya

Praktisk information om Walfdorf skolen Alanya:

Hjemmeside: www.waldorfalanya.org

Telefon: +90 530 688 5177

Email: Info@waldorfalanya.org

Adresse: Waldorf Yaşam Okulları, Oba Mahallesi Yaşam Caddesi ALANYA. Se kort her. 

 

GemGem

GemGemGemGem

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.