NyhederRestaurantanmeldelser

Oplev kvalitetes sushi i Alanya

Er man på ferie i Alanya og længes efter frisk japansk sushi skal man ikke lede længe.

Hos Sushi.Co kan man få kvalitetes sushi i Alanya.

Sushi.co ligger på Damlatas siden af Alanya lige bag ved Aquapark, med udsigt over til Alanya kulturhus. Der er både mulighed for at sidde udendørs samt indendørs i den hyggelige asiatiske restaurant.

Restaurantens menukort byder på et stort udvalg af forskellige sushi menuer, special designet sushi, nigiri inside-out og maki. Er man ikke den store tilhænger af sushi og rå fisk, men derimod en stor fan af andet asiatisk mad, så indeholder Sushi.cos menukort også forskellige japanske, kinesiske og thailandske retter.

Efter at have nydt en god middag, må man ikke snyde sig selv for at prøve en af stedet lækre desserter. Prøv f.eks Fried Ice-Cream, Banana Fritters eller Caramelized Walnuts.

Sushi til vegetarer

Er man vegatar, og ikke spiser fisk, kan man stadig nyde sushi hos Sushi.Co. På deres menukort finder du en sektion med sushi lavet på tang, ris og forskellige friske grønsager, specielt til vegetarer.

Sushi.co leverer også Take Away

Hvis man ikke er i humør til at sidde på restauranten eller hvis man heller vil nyde sin Sushi eller asiatiske ret på balkonen så har Sushi.Co også take away med levering direkte til din adresse eller hotel.

Take away kan bestilles på telefon: +90 0242 519 2016 eller online her.

Få 10% rabat med Alanya.Dk hos Sushi.Co

Hvis du gerne vil nyde god Sushi i Alanya og samtidig have lidt rabat kan du vise / printe denne reklame får du 10% rabat hos Sushi.Co, som samarbjeder med Alanya.Dk

alanya ilan 105x148 0516 baski

[unitegallery sushialanya]

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.