BørnefamilierNyhederNyt fra AlanyaSeværdighederShopping i Alanya

Shop i Nova Mall i Manavgat

I 2016 åbnede det nye store shoppingcenter Nova Mall i Mavavgat, ca 45 minutters kørsel fra Alanya.

Det moderne shoppingcenter er 4 etager stort og fyldt med etableret butikker som f.eks H&M, Defactor, LC Waikiki, Mc Donalds og Adidas. Centeret er designet med åbne, delvis åbne og lukkede områder, så der er mulighed for at shoppe amok i enhver slags vejr.

Restaurant og børne etage

På øverste etage af Nova mall shoppingcenteret finder du alle centeret restauranter i et 4000 m² stort område.

De mange restauranter i Nova mall kan stille enhver sult med deres store udvalg og der er mulighed for at få alt fra kebab til kage. Når sulten er stillet kan man med fordel tage ungerne med over i det 1000 m² store børnehjørne af Nova mall, hvor der er mulighed for at hoppe i trampolin, lave malerier med glimmer, spille på spillemaskiner eller gå amok på en hoppeborg.

[unitegallery Novada]

H&M i Manavgat

Der var begejstring helt til Alanya, da rygterne om der ville komme en H&M til Manavget startede. Tidligere har turister og fastboende skulle til Mark Antalya for at shoppe billigt tøj i hos den populære svenske tøjkæde. I Nova mall er H&M åbnet i 2 etager. En etage med herre- og børne tøj og en stor etage udelukkende med tøj, undertøj og accessories til kvinder.

2016-07-07 13.50.10

Etableret butikker med faste priser

Mange turister er vant til at prutte om prisen på deres tøjkøb i Tyrkiet.

I Nova mall er der dog ikke mulighed for at prutte om prisen, centeret er nemlig udelukkende fyldt med etableret butikker, hvor der er prisskilte på alle vare, og prisen kan ikke pruttes med.

2016-07-07 13.57.04

Parking til over 1000 biler

Ifølge Nova mall shopping centerets hjemmeside er der parkeringsmuligheder til over 1000 biler omkring shoppingcenteret.

Kontakt informationer:

Adresse: Alanya-Antalya Yolu, 8096 Sk. No: 5 Manavgat / Antalya

Telefon: +90 242 742 12 17   

Mail: info@novamall.com.tr

Website: www.novamall.com

Kilde: Rejs til Tyrkiet
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.