Manavgat vandfaldet

I Manavgat finder du et af Tyrkiets mest fascinerende og naturskønne vandfald.

Vandfladet ligger ca. 5 km nord for Manavgat centrum og at besøge vandfaldet i Manavgat er en tur man ikke må snyde sig selv og sin familie for.

Faktisk er der 2 vandfald i Manavgat området. Det lille vandfald, på tyrkisk kaldt Kücük Şelâle og Det store vandfald, på tyrkisk kaldt Büyük Şelâle. Det er det store vandfald lang de fleste besøger, og det er også til det store vandfald der arrangeres turer til fra mange tur-selskaber og rejseselskaber.

På båd tur til vandfaldet

Fra Manavgat centrum kan du tage en bådtur til Manavgat vandfaldet, som er 2-3 meter højt men til gengæld 40 meter bredt. Er man i bil er det oplagt at nyde frisk fisk til frokost, ved en af de mange flod-restauranter som ligger ved det lille Manavgat vandfald, mens man nyder den smukke natur omkring vandfaldet.

I år 2016 bliv parken omkring det store vandfald renoveret, så turen ned til vandfaldet nu også er en smuk oplevelse. Ved siden af parken ligger der et piknik område, hvor det er muligt at grille, eller nyde en medbragt madpakke.

Manavgat og Manavgat vandfaldet ligger ca. 1 times kørsels i bil fra Alanya. Man kan enten leje en bil og selv besøge vandfaldet, eller tage på en af de mange arrangeret ture der sælges rundt i Alanya.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.