DecemberNyhederNyt fra Alanya

10 december – Julemarked i Alanya 2017

I år er det 8. gang der er julemarked i Alanya. Det afholdes D. 10/12 og ligesom sidste år bliver det bag kommunens bygning på Alanyas havne front. 

I 2010 blev den første julebazar afholdt, og i år er det 8. gang.  Julemarkedet bliver arrangeret af Alanya kommune og byens Yabancılar Meclisi (udlændinge forening i Alanya).

Formålet med julemarkedet er at samle byens mange udenlandske beboere, og flere forskellige lande fremviser på markedet deres lands juletraditioner. Overskuddet fra salget af boder til julemarkedet går  til at forbedre forholdene for byens handicappede.

I forbindelse med julemarkedet hejses et 16 meter højt juletræ, som fungerer som centrum for markedet, og som flot lyser pladsen op når solen går ned.

På markedet er det muligt at se, hører og smage på julen fra blandt andet Rusland, Polen, Holland og Norge. På julemarkedet bliver der også solgt julepynt og julekager fra de mange små boder.

Borgmester Adem kommer traditionen tro og holder tale og det forventes at flere tusind mennesker besøgte julemarkedet i 2017.

Julemarkedet er åbent fra  10.00 – 20.00 




julemarked 2017, jule bazar 2017, julemarked i alanya, Alanya noel bazaar
Billeder fra Alanya Julemarked 2016:

[unitegallery Alanyajulemarked2016]

 

 

GemGem

GemGem

GemGem

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.