DecemberFestivallerNyhederNyt fra Alanya

7. & 8. December: Julemarked i Alanya 2019

I 2019 bliver der for 10. gang afholdt julemarked i Alanya.

Som en nyhed er julemarkedet blevet udvidet fra en dag til to dage.

Det betyder at julemarkeds første dag er lørdag den 7. december fra kl 12.00 og fortsætter til søndag den 8. december til kl 22.00.

julemarked 2018, 2018 julemarked, alanya jul, jule i tyrkiet, fakta om alanya, alanya fakta, event i alanya, begivenheder i alanya, alanya begivenheder,

To dages julemarked i Alanya

Normalt er julemarkedet kun afholdt om søndagen men i år bliver det både lørdag og søndag.

Beslutningen om at udvide julemarkedet blev truffet på Alanyas Udlændinge Udvalg (Alanyas Foreigners Committee) i oktober og efterfølgende godkendt af Alanyas borgmester Adem Murat YÜCEL.

Det er Alanyas Udlændinge Udvalg (Alanyas Foreigners Committee) som arrangere julemarkedet.

Den ekstra dag på julemarkedet betyder, at virksomhederne med boder, har mere tid til at sælge vare i, samt at besøgende får mulighed for at opleve julemarkedet, selvom dårligt vejr skulle opstå i løbet af julemarkedet.

Traditionen tro kommer der til at være boder med mad, julepunkt og dekorationer til hjemmet samt forskellige frivillige organisationer.

Pengene fra salget af boderne til julemarkedet går til velgørende formål. Der er blandt andet tidligere blevet indkøbt kørestolsopladere for pengene fra julemarkedet.

julemarked 2019, alanya julemarked 2019, alanya oplevelser, fakta om alanya, alanya noelbazar 2019, alanya christmasmarket 2019,

Åbningstider for Alanya julemarked 2019

7. december: 12.00 – 00.00

7. december – Koncert med Zeliha Sunal: 19.00

8. december: 10.00 – 22.00

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.