Lindy fra Rigtig mænd har gjort Alanya mere aktiv

I 2015 vandt Lindy Aldahl danskernes hjerter i DR-programmet ’Rigtige Mænd’.

Siden har han skiftet sit job som murer ud med jobbet som en af Danmarks mest populære foredragsholdere.

Han dyrker en sund livsstil uden at være “frelst” og er ikke bange for at logge på sin facebook gruppe “Rigtig livsstil – Lindy Aldahl” med en svedig pande og et stort smil.

Lindy har gjort Alanya mere aktiv

Over de sidste ca. 20 år har Lindy og hans familie været i Tyrkiet 12 gang. Dengang var børnene små. I dag er de 14, 16 og 20 år gamle.

I år gik familieferien 14 dage til Asia Beach. Lindy fortæller til Alanya.Dk “Jeg foretrækker at stå op om morgenen, det gør min familie ikke. Jeg ligger håndklæder ved poolen, så min familie kan få stole når de står op. Gør jeg det ikke kan vi slet ikke være ved poolen. Derefter går jeg en tur, inden det bliver for varmt i Alanya

Da ferien startede gik Lindy turer i Alanya alene. Da ferien lakkede mod enden var ca. 30 danskere med på gåturene.

Det hele startede med en af Lindys glade videoer på Facebook. Han fortalte om sin gåtur i Alanya og inviterede interesseret til at gå tur med ham. Næsten 20 glade danskere dukkede op på gåturen dagen efter.

Succesen blev gentaget flere gange under ferien og til sidst deltog næsten 30 personer i Lindy gåtur i Alanya. Nu er traditionen med gåture blevet overtaget af Eurodan.

Lindy Aldahl: De 3 bedste ting ved Alanya

Lindy Aldahl kan godt lide at komme ud og se noget. Han gider ikke ligge ved poolen hele dage.

“Det er hyggeligt at gå tur i Alanya om morgen. Byen er ved at stå op og alt er roligt. Jeg er selv uddannet murer, så jeg kan også godt lide at kigge på byggepladserne. Dog ser det ud til de ikke skal følge samme sikkerhedsregler, som vi skal i Danmark” siger Lindy med et stort grin.

De har all incl på hotellet med alligevel tager familien i fællesskab ud og spise, samt shopper i Alanyas mange butikker.

Der er mange skønne ting ved Alanya, og Alanya.Dk beder Lindy nævne de 3 ting der gør han kommer til Alanya:

Lindys top 3 er:

  1. Sol
  2. Mad
  3. Og naturligvis Efes, det er en god øl.

Afslutningsvis spørg vi Lindy, hvad han planlægger for fremtiden i Alanya:

“Jeg håber at få mulighed for at komme til Alanya og give mit foredrag”. Det håber vi ved Alanya.Dk også bliver muligt!

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.