FestivallerNyt fra Alanya

14. Internationale sten skulptur symposium
Den 1 november starter det 14. Internationale sten skulptur symposium på havnen i Alanya. På tyrkisk hedder symposium “14. UluslararasI Alanya Taş Heykel Sempozyumu”

Den internationale skulptur symposium har fundet sted i Alanya siden 2004. I 2016 var konkurrencen med træ skulpturer, og i 2015 var det sten. Igen i 2017 bliver konkurrencen med sten, og igen i år skal tyrkiske og internationale deltagere dyste om at vinde.

I år består deltagerne af 5 tyrkiske deltagere samt 5 udenlandske deltagere. Som altid er der et tema, og året tema for skulpturerne er “Street Sulptures with Child Subject”. Efterfølgende vil sten skulpturerne blive placeret rundt omkring i Alanya kommune.

128 personer fra 41 forskellige lande har ansøgt om at være med i det 14. Internationale sten skulptur symposium. Ud fra ansøgningerne er der blevet valgt 10 deltagere er fra 6 forskellige lande: Valentsin Borzdy (Hviderusland), Timuçin Çakaloz (Tyrkiet), Evrim Çamoğlu (Tyrkiet), Zhifeng Lan (Kina), Alessio Ranaldi (Italian), Mikhail Sobolev (Rusland), Hakan Şengönül (Tyrkiet), Vasyl Tatarsky (Ukraine), Ferit Yazıcı (Tyrkiet), Yıldız Güner (Tyrkiet)

Dommerne i konkurrencen er fra Mimar Sinan Fine Arts University samt to repræsentanter fra Alanya kommune.

Begivenheden er fra 1. november til den 30 november, og alle er velkommen til at kigge forbi og følge kunsternes arbejde.
sten skulptur, alanya festival, sten symposium alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.