7. Internationale kunstudstilling i Alanya

Den 11, 12, 13 november er der for 7. gang kunstudstilling i Alanyas kultur hus.

Kunstudstillingen går under det engleske navn “Art of Alanya” men bliver på tyrkisk kaldet for Alanya´nin Sanatı

Udstillingen åbner med en åbningsceremoni D. 11 november kl 14.00. Der er gratis adgang til kunstudstillingen hele weekenden.

På udstillingen viser lokale og internationale kunstnere deres værker i form af malerier, fotografier, kunsthåndværk, marmorering og kalligrafi.

I 2015 udstillede danske Sanne Tøt sine malerier og i 2017 udstillede danske Gitte Dam sine malerier. I 2020 blev udstillingen ikke afholdt.

Internationale amatører og professionelle udstiller sammen

Året deltagere til den 7. Internationale kunst udstilling i Alanya kommer fra hele verden, blandt andet Tyrkiet, Rusland, Ukraine og Iran.

Læs også >> Marmorering – En smuk gammel tyrkisk kunstform

kunstudstilling alanya, alanya kunstudstilling, international kunstudstilling i Alanya, Alanyas kulturhus, internationale begivenheder i Alanya, udlændige i Alanya, Begivenheder i Alanya, Alanya begivenheder,

Vil du gerne udstille på Alanya´s kunstudstilling 2022

Hvis du er en kunstner, fotograf eller skulptør og vil du gerne udstille på dine værker i kultur huset, så kan du indtil den 7. november 2022 til at ansøge om at deltage i udstillingen. Alle ansøgninger skal sendes til mail Nimetbolat@alanya.bel.tr

Udstillingen finder sted i Alanyas Kulturhus, i centrum af Alanya, tæt ved Alanyas Aquapark. Se lokationen på google maps nedenfor.

Adressen på Alanyas kulturhus:

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Kunstudstilling i Alanya 2022
  • Lokale kunstnere i Alanya
  • Alanya kunstudstilling
  • Arrangementer i Alanya
  • Kunst i Alanya
  • Udlændinge i Alanya
  • Fastboende udlændinge i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.