FestivallerGratis seværdighederNovemberNyhederNyt fra Alanya

8. Internationale kunstudstilling i Alanya

Den 17, 18 og 19 november er der for 8. gang kunstudstilling i Alanyas kultur hus.

Kunstudstillingen går under det engleske navn “Art of Alanya” mens den på tyrkisk hedder Alanya´nin Sanatı.

Udstillingen åbner med en åbningsceremoni D. 17 november kl 14.00. Der er gratis adgang til kunstudstillingen hele weekenden.

På udstillingen viser lokale og internationale kunstnere deres værker i form af malerier, fotografier, kunsthåndværk, marmorering og kalligrafi.

I 2015 udstillede danske Sanne Tøt sine malerier og i 2017 udstillede danske Gitte Dam sine malerier. I 2020 blev udstillingen ikke afholdt.

Internationale amatører og professionelle udstiller sammen

Året deltagere til den 8. Internationale kunst udstilling i Alanya kommer fra hele verden, blandt andet Tyrkiet, Rusland, Ukraine og Iran. Hvis du ønkser at udstille på årets internationale kunstudstilling, så kan du se hvordan du ansøger nederst på siden.

Læs også >> Marmorering – En smuk gammel tyrkisk kunstform

kunstudstilling alanya, alanya kunstudstilling, international kunstudstilling i Alanya, Alanyas kulturhus, internationale begivenheder i Alanya, udlændige i Alanya, Begivenheder i Alanya, Alanya begivenheder,

Vil du gerne udstille på Alanya´s kunstudstilling 2022

Hvis du er en kunstner, fotograf eller skulptør og vil du gerne udstille på dine værker i kultur huset, så kan du indtil den 9. november 2023 til at ansøge om at deltage i udstillingen. Alle ansøgninger skal sendes til mail Nimetbolat@alanya.bel.tr.

Udstillingen finder sted i Alanyas Kulturhus, i centrum af Alanya, tæt ved Alanyas Aquapark. Se lokationen på google maps nedenfor.

Adressen på Alanyas kulturhus:

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Kunstudstilling i Alanya 2023
  • Lokale kunstnere i Alanya
  • Alanya kunstudstilling
  • Arrangementer i Alanya
  • Kunst i Alanya
  • Udlændinge i Alanya
  • Fastboende udlændinge i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.