NyhederNyt fra Alanya

Adem Murat Yücel genvalgt som borgmester i Alanya

I dag var tyrkerne ved stemmeurne for at stemme til borgmester valget.

Over hele Tyrkiet har der over de sidste måneder været valgkampagner i gang, til de mange borgmester valg. De store byers kandidater, såsom Istanbul og Ankara, har gjort deres budskaber til kende via tv-reklamer, mens mindre byer, såsom Alanya, har benyttet sig af sociale medier og gade kampanger. 
Fra morgenstunden var der travlt ved stemmeurnerne på byens mange valgsteder, som i de fleste tilfælder var lokale skoler. Kl 17.00 lukkede valgstederne og stemmerne er nu blevet talt op.

Sankt Hans Alanya, alanya sankt hans
Alanyas Borgmester Adem Murat Yücel holdte båltalen ved Eurodans Sankt Hans i 2017.
Adem Muret Yücel er genvalgt

Genvalgt som Alanyas borgmester er Adem Murat Yücel er fra partiet MHP. Han har fået støtte til sit genvalg af partiet AKP.

Lige nu er en stor fest i gang i centrum af Alanya for at fejre Adems sejrer.

Borgmesteren Adem Murat Yücel blev i 2017 kåret som Tyrkiets bedste borgmester, blandt for hans fornuftige og brugbare inverteringer i Alanya.

Muhittin böcek, antalya borgmester,

Antalya har fået ny borgmester

Modsat Alanya, har Antalya fået ny borgmester. Den nye borgmester er Muhittin Böcek fra CHP (Cumhuriyet halk partisi også kendt som Atatürks parti).

Den nye Antalya borgmester Muhittin Böcek overtager pladsen fra Menderes Türel fra Ak partiet.

De kommunale borgmestre i Tyrkiet sidder i 5 år ad gangen. Tidligere var det 4 år men perioden er blevet ændret, så borgmestrene nu sidder i en periode på 5 år.
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.