Bo og BoligNyheder

Se dansk Tv i Alanya

Der er forskellige muligheder for at se dansk Tv i Alanya, alt efter dit behov.

Vi har samlet en liste med nogle af løsningerne:

Note: Alle løsninger, på at se dansk tv i Alanya, kræver en stabil internetforbindelse og kræver ikke at du ændre din IP-adresse.

IPTV:

IPTV er et tv-system, mange bolig ejere har hørt om.

IPTV betyder Tv over internettet. Man skal derfor have en stabil internet forbindelse for at få IPTV.

Problemet er mange oplever at kanalerne forsvinder med tiden. Dette skyldes, at alle kanaler har en kode, og denne kode opdatere ejerene af kanalerne med jævne mellemrum, og hvis systemerne ikke er lovlige, har udbyderen af IPTV heller ikke adgang til de opdateret koder, og så forsvinder kanalen.

Nye IPTV systemer i Alanya, samarbejder med firmaer i udlandet, og det er derfor muligt at beholde kanalerne.

Ønsker du IPTV, kan du spare mange penge ved at undersøge priser og garantier ved de forskellige udbydere.

 

DR.dk

Det er muligt at se programmer fra www.Dr.dk´s hjemmeside, selvom du er i udlandet. Det er ikke muligt at se live-tv og nogle enkelte af programmerne. Men størstedelen af de tidligere sendte udsendelser er mulige at se.

Dr har nu også lanceret en ny app, som hedder DR TV. App´en er gratis, og giver ligesom hjemmesiden mulighed for at se DR programmer.

 

Youtube

Youtube kender de fleste. Og youtube kan blive småbørns familiens bedste ven i udlandet. Hvis man har lidt tålmodighed kan man finde god film på youtube. Derudover findes der et utal af børneserier på Youtube i fuld længde.

I en hurtig søgning til småbørn fandt vi: Byggemand bob, Postmand Per og Teletubbies.

Film til de lidt ældre børn: Krummernes jul, Bambi (engelsk) og Snehvide (engelsk)

Klik på teksten og filmene åbner i Youtube

 

Slingbox

En Slingbox sender tv ud fra din eksisterende kabel-tv, parabol boks, antenne-tv eller en anden kilde ud, så du kan modtage det på din ferie i Alanya og se dine normale kanaler på din computer. Ulempen ved en slingbox er at den kun kan blive brugt på en enhed ad gangen.

Læs artiklen om slingbox her

Kender du flere løsninger på at se dansk tv i Alanya, hører vi meget gerne fra jer, så vi kan tilføje det på listen. Kontakt os her

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.