Nyt fra Alanya

Fra malerier i Alanya til webshop i Danmark

I 2015 rev Sanne Tøt et år ud af kalenderen for at bosætte sig i Alanya.

Året brugte Sanne sammen med hendes søster Trine Tøt, som er bosat i Alanya og ejer af En Vie Beach og på at male sine farverige malerier.

Mens Sanne Tøt boede i Alanya, udstillede hun blandt andet sine malerier på Alanya´s Internationale kunst udstilling. Her i 2020, næsten 5 år efter, hænger Sanne´s malerier stadig på En Vie Beach, J.O. dreams og Scandinavian Interior.

Sanne Tøt, Sanne Tøt malerier, Sanne tøt webshop, plakat webshop, grafisk plakat webshop, farverige plakater, plakater med mange farver, århusiansk plakat kunster,
Sådan så Sanne ud på Alanya´s Internationale kunst udstilling i 2015. Hun var den eneste danske kunstner på udstillingen det år.

Sanne Tøt´s nye webshop i Danmark

I år har Sanne taget sin kunst i en helt ny retning i form af grafiske plakater og åbnet sin første webshop i Danmark.

Webshoppen hedder Art By Sanne Tøt og selvom webshoppen stadig er forholdsvis ny, så er der allerede et bredt udvalg af forskellige plakater, som kan fås i flere forskellige størrelser. Nogle designs er også lavet i flere farver. Hvis kundens yndlingsfarve ikke er i webshoppen, så tilbyder Sanne at customize efter kundens ønske.

Sanne tilbyder også bestilles arbejde, så kunder kan bestille deres ønskede design hos hende.

Sanne Tøt, Sanne Tøt malerier, Sanne tøt webshop, plakat webshop, grafisk plakat webshop, farverige plakater, plakater med mange farver, århusiansk plakat kunster,
Et lille udsnit af de plakater der er på Sanne´s nye webshop.

De grafiske plakater bære tydeligt præ af at Sanne ikke er bange for at bruge farver.

Miljøet er også tænkt med ind i den nye webshop. De grafiske plakater er tryk på svanemærket papir og der bliver kun trykt plakater, ved bestilling, så der er intet overforbrug af papir.

Se webshoppen Art By Sanne Tøt her.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Dansk kunster i Alanya
  • Grafiske plakater med farver
  • Sanne Tøt webshop
  • Kunstudstilling i Alanya
  • Dansk kunst i Alanya
  • Farverige malerier

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.