Restaurantanmeldelser

Grand Cru – altid et godt valg

Du går ikke forkert i byen ved at besøge denne skønne restaurant. Grand Cru, ligger i et roligt hjørne af Tosmur, næsten usynligt fra vejen.

Dem, der kommer én gang, kommer altid tilbage til mere af den hyggelige atmosfære og lækker mad.

Stedets bedste reklame, er de mange kunder der anbefaler fra mund til mund.

Steakhouse og skjult have

Grand Cru er et sted med rigtig god mad og skøn atmosfære. I 2017 lægger restauranten mere vægt på, at specialiserer sig i gode saftige steaks.


Vi besøgte Grand Cru restauranten for at lave en restaurantanmeldelse til vores august magasin. Efter at have spist et par appetitlige Amuse-Bouche og en perfekt forberedt Carpaccio, bestilte vi to Entrecote, en med bordelaise sauce, bagt kartofler og dampede grøntsager og en med béarnaise sauce, kartoffelmos og dampede grøntsager. Perfekt tilberedt og omgivelserne gør måltidet fuldent til perfektion.


Grand Cru, der er opkaldt efter en klassifikation af overlegne franske vine, og restauranten er et elegant og indbydende sted. Indretningen indeholder en masse træ, der skaber en fantastisk atmosfære og stemning. Den store veranda byder på en dejlig udendørs spiseoplevelse, sammen med en grøn, skjult have, hvor hverdagen og det travle hverdagsliv synes at forsvinde.

Grand Cru ejes af den venlige Yusuf Baysarı og Chef Özkan Arı. Yusuf Baysarı fortæller os, at deres brug af friske produkter er uundværligt for dem. “Vi køber kun det, vi har brug for hver dag, så vi bruger altid friske ingredienser.”

En anden signatur-ret er deres morgenmad, på tyrkisk kendt som Serpme Kahvaltı. Her serveres et fyldt bord med talrige tallerkener, Som vi sagde, med Grand Cru, kan du ikke gå galt, om det er til morgenmad, frokost eller aftensmad.

Praktisk information:

Telefon: +90 536 836 67 64

Facebook: Grand Cru Saklı bahçe Restaurant

Åbningstider: Hver dag fra 09.00 – 23.00

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.