NyhederNyt fra Alanya

Hestevogne bliver ulovlige i Alanya

I går holdte nyvalgte Antalya borgmester Muhittin Böcek pressemøde, hvor han kom med en god nyhed til alle dyreelskere.

Fra den 10 juni 2019 bliver alt brug af hestevogne ulovligt i Antalya storkommune, som inkludere Alanya, Manavgat og Antalya.

Det længe ventede forbud får støtte fra trafikindustrien samt lokale såvel som turister.

Læs også >> Adem Murat Yücel genvalgt som borgmester i Alanya

I Alanya har hestevogne altid været en en lille del af turistindustrien, modsat Antalya, hvor hestevognene holder i kø på sporvognenes spor og to gange i timen må hestevogne rotere for ikke at blive ramt af en sporvogn.

Hestevogne tyrkiet, tyrkiet hestevogne, alanya hestevogne, alanya heste, rejser til alanya, seværdigheder i alanya, nyheder fra tyrkiet, nyheder fra Alanya
I Antalya ses hestevognene på sporvogens spor fra tidlig morgen til sen aften. Fra den 10 juni bliver der fortid og sporene vil fremadrettet kun blive brugt af sporvognene.

Igennem de sidste par år, har der hver sommer floreret flere billeder  på de social medier af heste som er kollapset i sommer varmen p.g.a dehydrering, og det er blandt andet en af grundene til det nye forbud.

Vejrforholdene er svinger meget i Antalya området. I juli og august er det utroligt varmt her og det er ikke holdbart at hestene skal stå på den varme asfalt i heden” blev der sagt på pressemødet.

En plan for heste og ejerene

Fra den 10 juni 2019 vil det ikke længere være muligt at opleve Alanya, Manavgat og Antalya via hestevogn og det efterlader de tidligere hestevognsejere arbejdsløse.

Alanya, Manavgat og Antalya kommunen står dog klar til at tilbyde de tidligere hesteejere arbejde for kommunen samt sende deres heste til sikre forhold som f.eks Antalya zoologisk have, som drives efter europæiske retningslinjer.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Tyrkiet turisme
  • Hestevogne i Alanya
  • Hestevogne i Antalya
  • Hestevogne i Manavgat
  • Nye regler i Alanya
  • Antalya borgmester
  • Alanya borgmester

Kilde: yenialanya.com

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.