Bo og BoligNyhederNyt fra Alanya

Home2Happyhome: Dansk/tyrkisk ejendomsmægler i Alanya

Home2happyhome er et dansk/tyrkisk ejendomsmægler firma som også leverer privat service og ejendomsadministrations i Alanya.

I 2004 startede tyrkiske Kadir og danske Lise firmaet Home2Happyhome p.g.a. den store efterspørgsel der var på boliger i Alanya.

”Vi følte hurtigt at det ikke bare var nok at sælge en bolig, de kunder som havde valgt os som ejendomsmægler ,følte vi en forpligtigelse over for og startede derfor hurtigt vores service og administrations afd med Homeservice” Fortæller Lise.

Home2happyhome ejes af tyrkiske Kadir og danske Lise, og parret tager dagligt personligt vare på deres kunder i Alanya og online.

Home2happyhome, home service alanya, alanya homeservice, danske home service i Alanya, lise og kadir
Lise og Kadir i deres kontor i Alanya.

Lise og Kadir udføre sammen med deres dygtige team af medarbejdere som opgaver som rengøring, VVS arbejde, elektriker arbejde, malerarbejde, renovering m.m for lejlighedsejere i Alanya. Bag Lise og Kadir står 9 medarbejdere.

Home2happyhome`s service starter når kunden tænker på at købe en bolig i Alanya eller omegn. ”Vi giver den bedste information angående valg af bolig og følger købet helt til døren, derefter tilbyder vi en servicekontrakt som består i at vi holder opsyn med kundens investering, sørger for regninger bliver betalt, hjælper hvis kunden har brug for håndværker, rengøring eller har behov for anden hjælp” fortæller Lise og Kadir til Alanya.dk

Hvis man ønsker at leje sin bolig ud til feriegæster, kan man også lave en serviceaftale med Home2happyhome og hjælper de med at udleje boligen, det er en tryghed for både ejer og lejer at Home2Happyhome er i Alanya, hvis der opstår noget som kræver hjælp siger parret.

”Vores kunder fortæller os at de er meget tilfredse med vores arbejde vi prøver også hele tiden at lytte til dem og hvis de har andre ønsker vil vi altid gøre hvad vi kan for at hjælpe. Vi kender peronligt alle vores kunder og har et godt forhold til dem alle” slutter Lise og Kadir af.

Praktisk information til Home2Happyhome:

Websitewww.home2happyhome.com

Telefon: +90 536 960 3602 & +90 536 549 9312

Mail: info@home2happyhome.com

FacebookHome2HappyHome

 

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.