Nyt fra Alanya

6 seje danskere gennemførte Alanya Ultra Marathon

I weekenden blev der løbet Alanya Ultra Marathon, og i løbet deltog 6 super seje danske mænd.

De danske mænd arbejder alle i firmaet Vestergaard a/s og med støtte fra virksomheden rejste de til Alanya for løbe det hårde løb i weekenden.

De 6 danske mænd; Per Jensen, Palle Kristensen, Kenneth Klokholm, Tonn Pedersen, Palle Scmidt og John Hansen, deltog i løbet sammen med ca. 400 andre løbere fra hele verden.

Løbet tilbød 3 forskellige distancer. Distancerne 45 km og 66 km startede kl 07.00 lørdag morgen mens dem der skulle løbe de 21 km først startede kl 09.00 ved fyrtårnet.

Alanya ultra trail, alanya ultra løb, løb i Alanya
Per og John løber igennem Skibsværftet. De har deltaget i ruten på 45 km.

Kenneth Klokholm var den hurtigste blandt danskerne. Han gennemførte ultra marthonet på 45 km på 7 timer. Sidst til at komme ind blandt danskerne var Per Jensen og John Hansen som gennemførte deres 45 km på 9 timer.

Ruten der blev løbet i Ultra Marathonet gik fra Red Tower, over borgen, langs Kleopatra stranden og op igennem en banan plantage omkring Luna park. Derfra gik løbet forbi den gamle græske kirke og paraglider pladsen og tilbage igen. Løbet sluttede ved Red Tower, hvor alle deltagere modtog medalje når de løb over målstregen.

De danske mænd som er rejst til Alanya er kollegaer og løbe kammerater. Per Jensen har brugt løb under hans tidligere kræft forløb og  igennem årene løbet 45 Marathons og 11 Ultra Marathons. Per beskriver Ultra løbet i Alanya, som et af de hårdeste han har gennemført, men han er stolt af at have gennemført.

Alanya ultra trail, alanya ultra løb, løb i Alanya
Per og John kort før målstregen ved Red Tower

Omkring kl 00.00 tyrkisk tid slog Alanya Ultra Marathon facebook side en video op af de sidste deltagere fra 66 km ruten, som netop havde krydset målstregen. De sidste løbere der kom i mål har derfor været omkring 17 timer om at løbe løbet.

Søndag morgen modtager Alanya.Dk en besked fra den danske gruppe. Palle Smidt blev nr 3 i aldersgruppen 50+. En velfortjent sejr!

Alanya ultra trail, alanya ultra løb, løb i Alanya
En gruppe glade deltagere efter gennemført løb
Vil du løbe ultra Marathon 2019?

I år er var det 2. gang der var Ultra løb i Alanya, men den store opbakning og de omkring 400 deltagere i løbet, giver gode muligheder for løbet bliver afholdt igen i 2019.

Den danske gruppe fortæller til Alanya.Dk, at de havde betalt 130 tl for at deltage i løbet. Billigt sammenlignet med andre løb i verden understreger de.

Der er mad og vand til deltagerne når de kommer i mål, samt alle deltagere får en t-shirt og en medalje når de deltager i løbet. Følg med på løbet hjemmeside for mere information. 
error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.