Nyt fra AlanyaShopping i Alanya

Ny Alanyaspor shop i Alanya centrum

Ny shop med Alanyaspor merchandise er nu åbnet i Alanya centrum.

Over vinteren er en ny butik blevet bygget bag Atatürk statuen og i januar åbnede butikken.

Den nyåbnede “supporter” butik sælger en stort udvalg af forskellige vare, blandt andet fodbold t-shirts, shirts, børne fodboldsæt, kasketter, tørklæder, tesbihs (bedekranse), kopper, blyanter, notesbøger, armbånd, paraplyer og endda slips i Alanyaspors karakterisk farver; orange og grøn.

Den nye butik har et stort flot vindue parti ud mod gaden og fra mandag åbner Passolig også i butikken. I Passolig kan du lave medlemskort, som kræves for at få adgang til fodboldkampene på station.

alanyaspor, alanyaspor butik, butik med alanyaspor
Butikken under opbygning i november.
Alanyaspor, alanya fodboldhold, alanya fodbold, Shopping i Alanya, Tyrkiet fodbold, tyrkisk fodboldhold
Den færdigbyggede Alanyaspor butik, der åbnede i januar.
alanya superliga, superliga alanya, alanyaspor, alanyas fodboldklub
Fra mandag håber Passolig, hvor der kan købes medlemskort til superliga kampene.
Historien om Alanyaspor

I maj 2016 kom Alanyaspor i den tyrkiske superliga for første gang.

Alanyaspor blev grundlagt tilbage i 1948. Klubbens farver er orange og grøn og de spiller deres hjemmekampe i Alanya Oba Stadium, hvor der er plads til 15.000 tilskuere.

Læs også: Oplev tyrkisk kultur igennem fodbold

I 2016 gjorde Alanyaspor byens sportselskere stolte ved for første gang nogensinde at kvalificere sig til den tyrkiske superliga. Det blev fejret i alle Alanyas gader. Se billederne her. Den afgørende kamp blev spillet mod Trabzonspor på Alanyaspors hjemmebane, Alanya Oba Stadium, hvor de vandt kampen 3-0. Målene blev scoret af Emre Akbaba (48 min.), Guerrier (63 min.) og Sefa Yılmaz (90+1 min). Efter klubben rykkede op i superligaen, blev der stillede krav om at der blev lagt varme i banen på stationen. Ironisk når man tager i betragt at temperaturen næsten aldrig kommer under frysepunktet i Alanya.

Alanyaspor har gennem tiden heddet Alanya Kalespor, Kale Gençlikspor, Alanya Kale Gençlikspor og har haft farver i både blå og hvid, og rød og hvid. I 1982 blev navnet ændret til Alanyaspor og fik farverne orange og grøn.

Alanyaspor fodboldklubben har også en international supporter klub under navnet Alanyaspor International Supporters Club. Læs historien om Alanyaspor International Supporters Club her. 

Liga deltagelse:

Superliga: 2016-2017-2018-2019

1. liga: 1989-1997, 2014-2016

2. liga: 1984-1989, 1997-2001, 2004-2014

3. liga: 2001-2004

Praktisk information:

Alanyaspor hjemmeside: www.alanyaspor.org.tr
Alanyaspor Facebook: Alanyaspor
Pagina supporters club Facebook: Alanyaspor International Supporter Club

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.