Interview: Stand-up Paddle board i Alanya

Siden 2014 har tyrkiske Barış Dülgar tilbudt Stand up Paddle Board tours i Alanya.

Via Instagram, deler han sine pletskud fra paddle board turene på Middelhavet. De mange smukke fotos har nu gjort paddle boards til et af de mest eftertragtede oplevelser i Alanya.
Paddleboard, paddleboard alanya, alanya seværdigheder, seværdigheder i alanya, surg alanya, alanya surf, oplevelser i Alanya, alanya oplevelser

En paddle board tur starter ved solopgang. Mens solen står op padler Barış i retning mod Alanya`s borg sammen med dagens deltagere.

I sommer perioden er der ture hver dag, simpelthen fordi efterspørgslen er så stor. Nogle dage er det endda nødvendigt at tilbyde to ture, bare for at tilfredsstille den store efterspørgsel, der er på de unikke ture, som Barış Dülgar tilbyder.

Efter endnu en veloverstået paddle board tur, mødes Alanya.Dk med Barış i hans surf house på stranden i Oba. Det lille surf house er fyldt med surf- og paddle boards og i ly af solen viser Barış os dagens pletskud, mens vi tager en snak om hans fantastiske paddle board ture.

Hvad laver man på en paddle board tur?

På en paddle board tur mødes vi før solopgang på den offentlige strand, foran Alanya kommune. Derfra padler vi ud omkring fyrtårnet og hen til Red Tower. Ved Red Towers lille strand tager vi en pause, hvor vi f.eks. tager billeder, svømmer, laver yoga eller hvad kunderne ønsker, vi laver. Derefter padler vi tilbage til stranden ved kommunen. Turen tager omkring 2 timer”.

Hvem kan deltage på en paddle board tur?

Folk fra 14 år og opefter kan deltage i turen. Jeg har blandt andet haft en kvinde på over 70 år med på turen. Hun havde en god kondition, så det var ikke noget problem. For børn under 14 år, tilbyder jeg en lille tur langs stranden, så de kan prøve det, men erfaring har vist mig, at når de er yngre end 14 år, kan de normalt ikke holde til vores 2 timers tur”.

Paddleboard, paddleboard alanya, alanya seværdigheder, seværdigheder i alanya, surg alanya, alanya surf, oplevelser i Alanya, alanya oplevelser

Hvordan tilmelder man sig en tur?

Den nemmeste måde at tilmelde sig, er direkte til mig på Instagram eller WhatsApp. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, samt gør opmærksom på, hvornår den næste ledige tur er”.

Hvad skal man medbringe på en paddle board tur?

Jeg vil anbefale man medbringer badetøj og håndklæde. Hvis man ønsker det, kan pigerne også medbringe en flot kjole, som vi kan fotografere dem i på turen”.

Paddleboard, paddleboard alanya, alanya seværdigheder, seværdigheder i alanya, surg alanya, alanya surf, oplevelser i Alanya, alanya oplevelser

Kontakt information til paddle board Alanya

Instagram: barisdulgar07

Whatsapp: +90 553 349 91 23

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Alanya paddleboard
  • Alanya standup paddleboard
  • Paddleboard Alanya
  • Standup paddleboard Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Seværdigheder i Tyrkiet
  • Alanya seværdigheder

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.