Annoncørbetalt indholdNyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Restaurantanmeldelse: Hisarici på Alanyas borg

En magisk aften på Hisarici i Alanya.

Hisarici, der ligger på borgen i Alanya, åbnede for blot et år siden i 2022, og er en restaurant der gemmer på så meget mere end bare et spisested.

Da vi ankommer til restauranten, er der særlig parkering til gæster, som besøger Hisarici, hvilket er en stor fordel, da der ofte er meget smalt og trafikeret på borgen. Da vi kommer tættere på restauranten, kan vi se et lille hyggelig indendørs område. Dette er dog kun den lille del af restauranten, som er åbent om vinteren, hvilket gør det muligt at besøge stedet året rundt. 

Vi bliver taget godt imod af personalet fra Hisarici, og bedt om at følge med dem til vores vord. Bagved det lille indendørs område ligger have delen af Hisarici restauranten, som er udendørs og ligger i den mest fantastiske og smukke store åbne have.

Haven er dekoreret med smukke historiske tyrkiske ting som gamle olivenkrukker, gamle trædøre og landbrugsredskaber som en olivenpresser. Det føltes næsten som om at var blevet transporteret til et udendørs museum. Rundt i haven er mange smukke grønne træer og kaktusser samt en lille mini zoo med små dværggeder, høns og kalkuner. Der er også en stor legeplads til børn.

En af de næste bemærkelsesværdige oplevelser hos Hisarici er den daglige livemusik. Hver dag er der livemusik, men med forskellige musikgenrer, som f.eks. saxofon og talentfulde livesangere, hvilket tilføjer en ekstra hyggelig stemning til din spiseoplevelse. 

Hisarici restaurant, restaurant på alanya borgen, borgen i Alanya restaurant, Hisarici i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya bedste spisesteder, museum have, have restaurant i Alanya

På alle borde er der placeret et lille skilt med en QR-kode, her er det muligt at indlæse koden og se deres menukort fra din mobil. Når du har scannet QR-koden, kan vi udover menuen både se drinks kortet, hvordan vi kommer på deres gratis WIFI og koden til toilettet. Så alt er faktisk samlet inde under QR-koden. Det er både hurtigt og nemt. Menuen kan læses på både engelsk og tyrkisk.  

Hisarici restaurant, restaurant på alanya borgen, borgen i Alanya restaurant, Hisarici i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya bedste spisesteder, museum have, have restaurant i Alanya

Vores besøg hos Hisarici

Vi kommer som et stort selskab og bestiller forskellige hovedretter fra deres menukort.

Deres superlækre smagfulde Tenderloin grill, som bestod af 200g tenderloin steak med sæsonens grøntsager stegt i smør, baby kartofler og valgfri sovs, hertil fik vi også deres smagfulde rødvin sammen med. En virkelig lækker mør steak, som smelter på tungen!

Vi havde også bestilt deres pasta, Shrimp linguine, som bestod af lækre rejer, fløde, parmesan og rucola. En virkelig lækker cremet pasta med masser af smag. Til denne ret fik vi serveret et godt glas hvidvin. 

Deres Seafood platter, fik vi også serveret, som er beregnet til deling mellem to personer. På denne lækre seafood tallerken var der blandt andet to forskellige slags blæksprutte, muslinger, jumbo rejer og grønt til. En perfekt tilberedt og velsmagende ret. Til denne ret fik vi et godt glas rødvin og et lækkert forfriskende glas hvidvin til. 

Sidst men ikke mindst fik vi også deres Gold burger, ja du læste rigtigt, guld burger! Da burgeren ankom til bordet, var den dækket til med bladguld! Både ovenpå og nedenunder. Guld burgeren bestod af 180gr. burger bøf, cheddarost, karamelliserede løg, salat, pickles og tilhørende pomfritter med dyppelse. Til denne ret fik vi en dejlig kold Coca Cola, der satte prikken over i’et. 

Og for at slutte en dejlig aften af, og nyde solnedgangen fra borgen, bestilte vi deres lækre ostedessert; cheese and charcuterie plate, som bestod af blue cheese, parmesan, manchego, roastbeef, mandler, valnødder og tørret figner med brød. En smagfuld og frisk tallerken at slutte en dejlig aften af med. 

Magisk oplevelse på borgen

Vi havde en uforglemmelig aften hos Hisarici, med godt tilberedt og smagfuld mad. Dette blev nydt i deres store smukke have, ved borgmuren, samtidig med at vi kunne se den beundringsværdige udsigt over havet og Alanya.

Alt sammen til den hyggeligste stemning af smuk og anderledes musik. Hisarici på borgen i Alanya er uden tvivl en magisk oplevelse, der SKAL opleves. Så tøv ikke med at gøre jer et besøg hos Hisarici.

Hisarici restaurant, restaurant på alanya borgen, borgen i Alanya restaurant, Hisarici i Alanya, bedste restauranter i Alanya, Alanya bedste spisesteder, museum have, have restaurant i Alanya

Praktisk information om Hisarici restauant

Telefon: +90 242 519 19 59 | +90 501 298 96 07

Facebook: Hisariçi Restaurant Alanya

Instagram: Hisaricialanya

Adresse: Hisariçi, Erken Sk. NO:1, 07400 Alanya/Antalya, Tyrkiet

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • Hisarici restaurant
  • Restauranter på borgen i Alanya
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Moderne restauranter i Alanya
  • Romantiske spisesteder i Alanya
  • Alanya borgen restaurant
  • Restauranter på Alanya borg

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.