NyhederShopping i Alanya

Shopping i Ikea i Antalya

Den 7 juni 2018 åbnede Ikea i Antalya deres døre for første gang.

Det var en butik, der i årevis havde været rygter om ville komme til storbyen Antalya, men mange troede ikke på at den denne gang var sandt, indtil de så det store skilt ved vejen, ikke langt fra lufthavnen.

Og da butikken endelig åbnede skabte det stor glæde hos både fastboende og lejlighedsejere, som nu kunne shoppe Ikea møbler til deres hjem i Alanya.

Ikea Antalya er bygget sammen med shoppingcenteret Agora. Det betydre at man kan kombinere sin shoppingtur i Ikea med shopping i Agora centeret.

Ikea og Agora centeret ligger kun 6 km fra Antalya lufthavn og i gåafstand til shoppingcenteret Deepo Antalya, hvor der også er mulighed for at shoppe billige tøj og sko.

Ikea i Antalya efter Europæiske standarter

I Ikea Antalya er 20.000 m2 stort. I den skandinaviske møbelbutik sælges der et stort udvalg af de Ikea møbler, som man også kender fra Ikea i Europa. Alle priserne er i tyrkiske lira.

Indretningen af Ikea i Antalya er også tro til den indretning vi kender fra Europa, selvom nogle af varerne har fået små ændringer på deres navne, for at passe til det tyrkiske alfabet.

Ikea restauranten og velkendte madvarer

Ikea i Antalya har ligesom mange andre Ikea butikker en for restaurant med morgenmadsretter, frokostretter, aftensmads retter og forskellige desserter. Modsat Europa er de tyrkiske Ikea restauranter uden retter med svinekød. I nogle Ikea retter er svinekødet erstattet med andre slags kød, så retten stadig er på menuen.

Ikea sælger også madvarer du kender “hjemmefra” ved udgangen. Du kan f.eks købe Odense marcipan, småkager, hyldeblomstsaft, knækbrød, chokolade og kanelsnegle.

legerum ikea, ikea legerum for børm, shopping i Antalya

Ikeas legerum til de mindste

Ved indgangen til Ikea i Antalya er der et legerum til børnene med et boldt rum og legekøkkener. Husk at tjekke legerummets åbningstider nederst på siden.

Ikea antalya, ikea turkey, ikea tyrkiet, Ikea Türkiye, shopping i Alanya, alanya shopping, antalya shopping, møbler i tyrkiet, møbelforretninger i Tyrkiet

Ikea Antalya er 9 Ikea forretning Tyrkiet.

Den nye Ikea forretning i Antalya var den 7. Ikea forretning i Tyrkiet. Udover Antalya findes der Ikea forretninger i Ankara, Bayrampaşa (Istanbul), Bursa, Izmir, Kartal og Ümraniye.

Ligesom i Danmark, kan du i Tyrkiet også shoppe Ikea Online i hele Tyrkiet. Ikeas tyrkiske hjemmeside findes er også på engelsk, og via den hjemmeside er det muligt at shoppe møbler og få dem sendt til din adresse i Tyrkiet. Se Ikea Tyrkiets hjemmeside her.

Praktisk information om Ikea Antalya

Hjemmeside: www.ikea.com.tr/en

Telefon: +90 242 444 4 532

Åbningstider: Hverdag fra 10.00 til 22.00

Ikeas legerum: Hverdag fra 10.00 til 21.00

Facebook: IKEA Antalya  

Adresse: Altınova Sinan Mahallesi, Altınova Sinan Mahallesi Agora Alışveriş Merkezi, Antalya Cd. No:14, 07170 Kepez/Antalya