Nyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Restaurantanmeldelse: Fiaba Brasserie på borgen i Alanya

Fiaba Brasserie er en nyåbnet perle beliggende på borgen i Alanya.

Med sin enestående beliggenhed byder restauranten på en betagende udsigt over havnen og udsigt til den østlige del af byen.

Dette gør den til et ideelt sted at nyde en uforglemmelig middag med familie og venner.

Restauranten har gjort meget ud af at skabe et spændende menukort som byder på både lokale tyrkiske specialiteter og internationale favoritter, blandt flere om er italiensk inspireret retter, der er tilberedt med omhu og kærlighed.

Alanya restauranter med udsigt, udsigt restaurant alanya, gode forretter Alanya, Fiaba Restaurant, Fiaba Brasserie, Restaurant på borgen, Alanya restauranter, bedste restauranter i Alanya, Borgen restaurant Alanya,

Udover den fantastiske mad og service tilbyder Fiaba Restaurant også en charmerende atmosfære. Den smagfulde indretning, den hyggelige stemning og den unikke placering på borgen skaber en uforglemmelig ramme omkring din spiseoplevelse.

Uanset om du er på ferie i Alanya eller er fastboende, er Fiaba Brasserie et must-visit sted, der vil efterlade dig med gode minder og en smagfuld oplevelse. Forkæl dig selv med lækker mad, enestående udsigt og venlig service, og lad dig fortrylle af denne skønne udsigt til borgen i Alanya.

Vi har besøgt den nyåbnet Fiaba Brasserie og derfor laver vi denne restaurantanmeldelse af stedet, så du kan se hvad stedet har at tilbyde deres gæster. Artiklen er skrevet i samarbejde med Fiaba.

Ankomst ved solnedgang

Som mange der fast besøger Alanya ved, så går solen ned tidligere i Tyrkiet end den gør i Danmark. Vi ankommer omkring kl 19.30 mens det stadig er lyst og i perfekt tid til at kunne nyde vores mad mens solen går ned, hvilket skaber en farverig himmel over Alanyas havn.

Det venlige og imødekommende personale giver os et bord til to, tæt på live musikken, med udsigt til borgen.

Til forret deler vi en beef carpaccio, som serveres med salat, hakket tomater, parmesanost, pesto og balsamico. Portionen er stor, så den kan sagtens deles mellem 2 personer og stadig efterlade appetit til hovedretten.

Til hovedret bestiller vi en grillet 200 gram Tenderloin, som serveres med risotto, forskellige grønsager og kokkens specielle sovs. Vi bestiller også ”Three fish”, som er en ret bestående af grillet havbars, grillet laks og jumbo reje serveret med flødekartofler og salat. Begge retter er perfekt tilberedt og meget velsmagende. Til vores mad bestilte vi et glas af husets vin på glas og senere en cocktail.

Kl 20.00 begyndte aftenens live musik foran restaurants specialdesignet vinvæg mens mørket faldt på og lyset på borgen blev tændt.

Alanya restauranter med udsigt, udsigt restaurant alanya, gode forretter Alanya, Fiaba Restaurant, Fiaba Brasserie, Restaurant på borgen, Alanya restauranter, bedste restauranter i Alanya, Borgen restaurant Alanya, restauranter med live musik i Alanya,

Nyåbnede Fiaba Brasserie

Restauranten åbnede den 26 maj 2023, og er derfor et af de nyeste spisesteder i Alanya. Vi har besøgt Fiaba to gange siden stedet åbnede og begge gange har været fantastiske oplevelser.

Det er tydeligt der er gjort meget ud af at skabe en restaurant med et moderne tyrkisk udseende og et menukort, som har alt fra morgenmad til risotto.

Fiaba Brasserie er en forholdsvis lille restaurant med både åbent køkken og bar. Mens man venter på sin mad eller drikkevare kan man følge med i hele processen.

Restauranten har glasvinduer hele vejen rundt, så lige meget hvor man sidder, kan man nyde udsigten til borgen eller havnen. I de varme sommermåneder giver stedet placering ved borgen en køligere temperatur med mulighed for lidt vind, som der ellers ikke er meget af i de varmeste måneder.

Praktisk information om Fiaba Brasserie

Telefon: +90 539 382 88 58

Hjemmeside: fiababrasserie.com.tr

Facebook: Fiaba Brasserie

Instagram: fiaba.brasserie

Fiaba Brasserie adresse: Çarşı, Kaleyolu Cd. No: 83, 07400 Alanya/Antalya

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • Fiaba Brasserie
  • Fiaba restaurant
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Moderne restauranter i Alanya
  • Romantiske spisesteder i Alanya
  • Alanya borgen restaurant
  • Restauranter på Alanya borg

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.