Sommertid betyder mindre tidsforskel

I 2016 besluttede den tyrkiske regering at Tyrkiet ikke længere ville gå over i vintertid, ligesom mange andre lange i verden gør. Læs artiklen her.

Det betød at mens Danmark var i vintertid, og Tyrkiet ikke var, så var der 2 timers forskel på 2 lande.

Nu er Danmark i midlertidig tilbage til sommertid, hvilket betyder at der igen kun er 1 times forskel på Tyrkiet og Danmark. Det vil sige at når klokken er 11.00 i Danmark, så er klokken 12.00 i Tyrkiet.

Den afskaffede vintertid har ikke skabt de store problemer, men mange var generet af at deres elektroniske produkter som smartphones, computere og tablets ikke kunne installere tiden korrekt.

Sommertid betyder sommer

Sommertid betyder jo som altid at sommeren er på vej, og det er sandt i Alanya. I løbet af de sidste par uger er dagene og aftnerne blevet betydeligt varmere og mange har pakket vinterjakken væk, og erstattet den med en let forårsjakke.

Sommerens varme kan også ses på byens markeder, som i øjeblikket sælger blandt andet jordbær og ærter, som man kender det fra den danske sommer i Danmark.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.