Nyheder

De bedste veksle muligheder i Alanya

Skal man veksle hjemmefra?

Kan man bruge sit kreditkort? og hvordan får man den bedste kurs?
Det er nogle af de spørgsmål mange turister stiller sig selv, inden de rejser på ferie til Alanya.

Vi har lavet en guide med de forskellige veksle muligheder i Alanya:

 

Veksel i Danmark.

Vil man gerne være sikker på at have penge på lommen, inden ferien starter, er det en god ide at veksle i Danmark. Det kan man i banken eller ved Forex. Der tages ofte et gebyr ved veksling. Ønsker man at veksle i banken, kan det være en god ide at ringe til banken inden og aftale, hvilket beløb man vil veksle. Mange banker har ikke længere store mængder penge liggende.

Veksel i Alanya.

I Alanya er det nemt at finde et vekselkontor. Størstedelen af disse vekselkontorer har et ”no commision” skilt. No commision betyder de ikke tager et beløb for at veksle pengene. Til gengæld har de en dårligere kurs, og tjener på den måde deres penge.

Vil man gerne veksle til en god kurs, skal man gå på PTT (postkontoret). PTT tager til gengæld et veksel gebyr.

Hæv penge i Alanya.

Der er masser af hæveautomater i Alanya. På et almindelig visa kort kan man dagligt hæve, hvad der svare til 2000 DKK, som er ca. 700 TL. Nogle kort kan hæve mere. Der betales normalt et hæve gebyr til banken i Danmark på omkring 30 DKK. Hver opmærksom på nogle af de tyrkiske bankers hæveautomater også ønsker at tage en procentdel af beløbet, for at lade dig hæve. Er dette tilfældet så afbrud transaktionen og find en anden hæveautomat. Alanya.Dk har gode erfaringer med Deniz banks hæveautomater.

Brug dit kreditkort i Alanya.

Når man bruger sit kreditkort i butikker og restauranter i Alanya, er det gebyrfrit. Dermed sagt at man kan bruge dit kreditkort ligesom du gør i Danmark.Husk at du altid kan følge den aktuelle valuta i menuen til venstre.

Vil du gerne følge den tyrkiske liras udvikling så klik her
Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.