NyhederReklameShopping i Alanya

Guide til tatoveringer i Alanya

At få lavet tatoveringer i Alanya har i mange år været super populært.

Alanya har nogle af verdens bedste tatovører og Alanya´s tattoo forretninger vinder gang på gang internationale priser til konkurrencer i hele verden.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Alanya ink Tattoo

En af de ældste og mest anerkendte tatovører i Alanya er Alanya Ink Tattoo på Damlatas. De startede deres forretning op dengang lokal befolkningen var imod tatoveringer. I dag får tyrkerne selv lavet ligeså mange tatoveringer som danskerne.

Hvis du planlægger at få lavet en tatovering i Alanya, så tag en uforpligtende snak med Alanya Ink Tattoo og læs de 10 punkter i denne guide, så du er bedst mulig forberedt. Alanya Ink Tattoo´s kontakt informationer er nederst i denne artikel.

Guide til tatoveringer i Alanya

Men vil du gerne rejse hjem med et resultat, du stolt kan vise frem, er der nogle simple retningslinjer i forhold, du bør følge inden du går i gang og efter du er færdig.

od tatovør i alanya, få tatoo i Alanya, kvalitet af alanya tatovering,guide til tatoveringer i udlandet, tatoo i alanya, guide til tatoveringer, Alanya ink tatoo, alanya tatovering
Foto: Alanya ink Tatoo
 1. Sørg for at finde en tatovør, du kan tale med. I Alanya er det svært at finde en tatovør, der snakker dansk, mange snakker godt engelsk. Sikre dig kommunikation er god, så I ikke misforstår hinanden.
 1. Lær tatovøren og hans/hendes arbejde at kende. Helt simpelt lær hans/hendes navn at kende. Derudover er det en god ide at se så meget af tatovørens arbejde som muligt. Forsøge at dobbelt tjekke at det faktisk er personens værker, da nogle tatovører i Alanya desværre kan finde på at tage æren for andres værker.
 1. Spørg ind til hvilke produkter der bruges og hvor de kommer fra. Spørg også gerne ind til om tatovøren har kendskab til andre kunder, der har haft gener af det. Det er vigtigt at vide hvilke produkter der permanent kommer ind i ens krop. Er alt for perfekt, er stedet nok for godt til at være sandt. Tjek f.eks. at blækflasken, du tatoveres med indholdet fra, er helt ny eller ren og af almindeligt anerkendt fabrikat. Som minimum skal producentens navn fremstå klart på flasken, som skal angive en form for indholdsdeklaration herunder et CI-nummer. Bliv ikke tatoveret med lavprisblæk, de såkaldte ”Kinablæk”, eller kopiblæk af kendte mærker.
 1. Hold øjne og ører åbne. Hold øje med om hygiejnen er i orden, og at der altid bruges ny engangsnål og handsker. Ved fortynding af blæk og skyggetatovering bør bruges sterilt vand – køb det evt. på apoteket og medbring det selv. Vand fra vandhane bør ikke anvendes.
Læs også >> Gadekøkkener: Streetfood i Alanya
Alanya INK, Alanya Ink tatoo, god tatovør i alanya, få tatoo i Alanya, kvalitet af alanya tatovering,guide til tatoveringer i udlandet, tatoo i alanya, guide til tatoveringer, Alanya ink tatoo, alanya tatovering
Foto: Alanya ink Tatoo
 1. Forsøg at undgå røde farver og røde farvenuancer som orange, pink, violet, bordeaux og lignende. I nuancerne indgår ofte rødt pigment blandet med andre pigmenter, som kan give gener. Hvis du virkelig ønsker disse farver i din tatovering, så begræns mængden.
 1. Hvis det er første gang du benytter tatovøren, så få lavet tatoveringen så lille som muligt rent arealmæssigt. Du kan altid få flere i fremtiden, men det er dumt at starte på en stor tatovering, men ikke kan gennemføre, fordi det er over din smertetærskel. Også jo større tatovering desto større risiko.
 1. Forlang af tatovøren, at han ikke tatoverer hen over brune modermærker, da disse kan udvikle modermærkekræft, som ikke bliver opdaget i tide, fordi tatoveringens pigment dækker for modermærket, så man ikke kan se, at det bliver ondartet.
God tatovør i alanya, få tatoo i Alanya, kvalitet af alanya tatovering,guide til tatoveringer i udlandet, tatoo i alanya, guide til tatoveringer, Alanya ink tatoo, alanya tatovering
Foto: Alanya ink Tatoo
 1. For ikke at ødelægge måde din ferie og din nye tatovering, er det altid en god ide at blive tatoveret i slutningen af din ferie. Sol nedbryder pigment til nye kemiske stoffer, der kan give allergi og problemer.
 1. Forlang altid af tatovøren, at han udstyrer dig med en seddel med angivelse af navn, type og fabrikat på den eller de anvendte blæk, om muligt også CI-nummer. Det er af betydning, hvis du får komplikationer og skal på hospital og udredes. Tatovøren fører ikke journal – det må du selv klare ved at få en seddel. Gem sedlen. Det er også din vished, hvis en blæk på markedet viser sig at have katastrofal virkning, og derfor pludselig må fjernes fra markedet af sundhedsmæssig årsag. Blæk har været årsag til regionale epidemier, og de der har fået sådanne farlige blæk ind i huden bør eventuelt melde sig og få behandling.

Læs også >> Shopping i Alanyum – Alanyas shopping center

Ved du allerede inden afrejse, at du skal tatoveres, anbefaler vi, at du køber en plejecreme med til din tatovering, som følger danske standarter.

Praktisk information om Alanya Ink Tattoo:

Telefon: +90 530 567 67 78

Website: alanyainktattoo.com

Facebook: Alanya ink tattoo

Instagram: alanyainktattoo

Adresse: Saray, Damlataş Cd. No:46/B D:C/D, 07400 Alanya/Antalya, Tyrkiet

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

 • Tatovering i Alanya
 • Tatovører i Alanya
 • Tatovering i Tyrkiet
 • Tyrkiet tatovering
 • Tyrkisk tatovering
 • Tatoveringer i udlandet
 • Guide til tatovering
 • Guide til tatovering i udlandet

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.