Annoncørbetalt indholdNyt fra AlanyaRestaurantanmeldelserTyrkisk mad og opskrifter

Tyrkisk mogenmad på Fiaba på borgen

På Fiaba Brasserie servere de nu en lækker tyrkisk morgenmad.

Restauranten åbnede i foråret 2023 og har ny udvidet deres menukort med et morgenmadsmenukort, som blandt andet har en autentisk tyrkisk morgenmad, kendt som “serpme kahvaltı”, samt pandekager, toast og meget mere.

Serpme kahvaltı er mere end bare en morgenmad; det er en traditionel tyrkisk oplevelse, der hylder mangfoldigheden af smagsnuancer og råvarer. Fiaba har ikke blot taget udfordringen op, men har også formået at løfte morgenmadsoplevelsen til nye højder, med nytænktning af hvordan morgenmaden skal serveres.

Fantastisk morgenmad med fantastisk udsigt

På en regnfuld morgen tog vi turen op til Fiaba Brasserie for at prøve deres nye morgenmadsmenu.

Vores morgenmad bliver serveres over flere omgange, og det er generøse portioner, der bugner af lækkerier. Fra friskplukket oliven til de mest delikate oste, varmt morgenbrød og masser af forskellige slags smørelser, som kaymak, honning, Nutella og jordnøddesmør som tilsammen bliver en symfoni af smagsoplevelser.

Fiaba går ikke på kompromis med kvaliteten af deres råvarer, og det afspejles i deres morgenmad. Normalt serveres den tyrkiske morgenmad med spejlæg, men i dagen anledning spurgte vi om det var muligt at få omelet, hvilket ikke var noget problem.

Fiaba har skabt en restaurant, hvor ikke kun smagsløgene stimuleres, men hvor også øjnene forkæles med en panoramaudsigt, der tager pusten fra én. Red Tower står stolt midt i dette maleriske skue. Til højre for restauranten kan man se store dele af Alanya historiske borg.

Store portioner til små penge

Portionerne er store og tyrkisk morgenmad kan bestilles ved minimum 2 personer. Priser svare til omkring 100 kr. pr., hvilket er billigt når man sammenligner med hvor enormt meget mad der bliver serveret.

Stedet har også frisk appelsinjuice, som smager himmelsk for Alanya er storproducent af solmodne appelsiner men også tyrkisk te og friskbrygget kaffe. Man kan naturligvis også få sig en drink, hvis morgenmad skal være ekstra festlig.

Næste gang du er i Alanya og søger en tyrkisk morgenmad ud over det sædvanlige, bør Fiaba være øverst på din liste. Et sted, hvor overdådighed møder en fantastisk udsigt og skaber minder, der varer ved.

tyrkisk morgenmad, borgen tyrkisk morgenmad, hvor kan man få tyrkisk morgenmad i Alanya, Alanya tyrkisk morgenmad, Fiaba Restaurant, Fiaba Brasserie, Restaurant på borgen, Alanya restauranter, bedste restauranter i Alanya, Borgen restaurant Alanya,

Praktisk information om Fiaba Brasserie

Telefon: +90 539 382 88 58

Hjemmeside: Fiababrasserie.com.tr

Facebook: Fiaba Brasserie

Instagram: fiaba.brasserie

Fiaba Brasserie adresse: Çarşı, Kaleyolu Cd. No: 83, 07400 Alanya/Antalya

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • Tyrkisk morgenmad i Alanya
  • Tyrkisk morgenmad på Alanyas borg
  • Fiaba Brasserie
  • Fiaba restaurant
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Moderne restauranter i Alanya
  • Romantiske spisesteder i Alanya
  • Alanya borgen restaurant
  • Restauranter på Alanya borg

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.