Annoncørbetalt indholdFerie tipsNyt fra AlanyaRejser

Ugentlige flyafgange fra Danmark til Gazipaşa

I mange år har der været stor efterspørgsel på flere direkte flyafgange til Gazipaşa.

Rejseselskabet Corendon efterkommer igen i 2024 den efterspørgsel.

Og hele Danmark er inkluderet. Fra maj måned være op mange ugentlige afgange fordelt på Billund lufthavn, Aalborg lufthavn og Københavns lufthavn.

Du kan allerede nu booke Corendons charterferier med direkte flyafgange mellem de 3 danske lufthavne.

Ifølge Corendon.dk vil du indenfor de næste par uger også kunne booke fly, uden hotel, på Corendon.dk hjemmeside. Indtil da kan man booke direkte flybilletter ved at kontakte dem på mail kontakt@corendon.dk.

Corendon, Corendon fly gazipasa, Fly til Tyrkiet, tyrkiet fly, direkte fly til Alanya, Alanya fly,

Corendon har god grund til at udvide i Alanya

På en fornyelig overstået rejsemesse i Utracht i Holland fortalte Corendon Travels ejer Atılay Uslu at selskabet havde oplevet en stigning på 80 procent for Alanya.

Han fortalte også, at de planlægger at lave flere flyruter mellem Gazipaşa-Alanya lufthavnen og mange flere lande.

Alanya Tourism Promotion Foundation Vicepræsident Mehmet Dahaoğlu sagde, at denne positive udvikling vil styrke sektoren og at man i Alanya er håbefuld for turistsæsonen 2024.

Corendon, Corendon fly gazipasa, Fly til Tyrkiet, tyrkiet fly, direkte fly til Alanya, Alanya fly,

Corendon.dk har fokus på at gøre ferien nem

Udover stigende interesse for Alanya og de mange nye flyafgange fra Danmark, har Corendon.dk også fokus på at gøre det nemt for deres kunder at rejse.

En af de nye tiltag som Corendon har taget til sig, er skæve antal rejsedage, så det er muligt at bestille 9, 10, 11 dages, og ikke kun 1 uge eller 14 dage, som mange andre selskaber.

På Corendons fly kan man blandt andet lave sædereservation hjemmefra. Man kan også købe mad til rimelige priser, som man får serveret på flyet under sin rejse. Har man brug for ekstra kilo til eller fra ferien, kan det også købe før flyafgangen.

Flere og flere sportsudøvere kommer til Alanya området for at dyrke sport. Der har de seneste år været stigende interesse for at cykle i bjergene og spille tennis i Alanya. Ønsker man at have sit eget udstyr med til Alanya kan man med lethed gør det, når man flyver med Corendon. Det sammen gør sig gældende for dem der ønsker at have deres kæledyr med på rejsen.

Corendon, Corendon fly gazipasa, Fly til Tyrkiet, tyrkiet fly, direkte fly til Alanya, Alanya fly,

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Ferie i Alanya
  • Rejser til Alanya
  • Corendon dirkete fly til Gazipasa
  • Danmark – Alanya fly
  • Corendon.dk

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.