NyhederNyt fra Alanya

Ulovlige udenlandske turarrangører anholdt i Alanya

I går blev flere udenlandske turarrangører arresteret i Alanya, heriblandt en dansk mand.

Alanya har over de sidste år oplevet et boom i ulovlige turarrangører. Mange af disse turarrangører er ikke-tyrkere, som kommer til Alanya for at tjene hurtige penge – penge de lokale dermed går glip af at tjene.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Dansk mand anholdt for ulovlig turdrift

I går havde TÜRSAB (foreningen for tyrkiske rejse selskaber) sammen med rejseselskaberne Detur, Mixx travel og TUI igangsat en stor aktion, hvor en dansk mand blev arresteret i Alanya havn, efter at have været på endnu en ulovlig arrangeret bådtur, hvor mange danskere deltog.

Til at promovere turene er de store rejseselskaber Detur og Mixx Travel blevet nævnt som samarbejdspartnere. De samarbejder har dog aldrig eksisteret understreger rejseselskaber.

De ulovlige ture er hovedsageligt blevet solgt via Facebook og på hoteller.

Ejer af TÜRSAB Alper Gencelli udtaler til avisen Yenialanya “TÜRSAB har fulgt denne person i flere dage. Han svindler det tyrkiske folk. Han betaler ikke moms og skat, driver uforsikrede ture, og arbejder ulovligt. Pengene han tjener bliver taget fra Tyrkiet med til Danmark. Vi ønsker at beskytte vores land og vores lands interesser.  Da han blev anholdt, var han på tur med 50 personer i dag. Synd, at han skal tjene de penge, i stedet for en lovlig virksomhed. Det er svindel på højeste plan

“Hos TÜRSAB arbejder vi i vores medlemmers interesse, samt i vores lands interesse. Mange udlændinge, som i dette tilfælde, ødelægger branchen, og det vil vi ikke lukke øjne for. De laver disse aktiviteter uden arbejdstilladelse. Vi vil fange dem alle og gøre vores for at få dem udvist af Tyrkiet Fortæller YTK formanden Bilal Korkmaz til avisen Yenialanya.

Derfor har TÜRSAB igangsat større kontrol

Den nye øget kontrol af de ulovlige turarrangører i Alanya, kommer efter at en Irakisk hotel ejer har solgt en ulovlig Jeep safari, hvor en lille dreng døde, og 4 ud af 5 deltagere kom til skade.

Da turen var ulovligt arrangeret er der ingen forsikringer til at hjælpe de tilskadekommen eller de efterladte til drengen.

Sammen med den danske og den irakiske mand er der også blevet arresteret en mand fra Georgien, som også har solgt ulovligt arrangeret ture i Alanya.

Læs artiklen på tyrkisk her!

1/2 sides artikel I Yenialanya om Türsab aktionen mod de ulovlige turarrangører.
Dagen forside på Yenialanya avis, hvor den ulovlige turarrangør ses.

 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.