DecemberFestivallerNyhederNyt fra Alanya

17 &18 december: Julemarked 2022 i Alanya

I den tredje weekend i december afholdes Alanyas julemarked 2022.

Julemarkedet, som siden 2020 officielt har heddet “Nytårsmarked”, bliver afholdt D. 17 & 18 december 2022 på havnen. Det blev i dag bekræftet af udlændinge komiteens formænd sammen med en ny officiel plakat for julemarkedet (en tidligere “uofficiel” plakat med samme datoer har floreret i flere måneder, så datoerne er ikke en overraskelse for mange)

Alanyas julemarked afholdes i samarbejde med Alanya kommune og Alanya´s udlændinge komité, som Alanya.Dk er dansk repræsentant for.

Det er tredje gang julemarkedet i Alanya bliver afholdt over to dage. Første gang var i 2019 også igen i 2021. Julemarkedet i 2020 var aflyst. Julemarkedet bliver i år også afholdt senere end det tidligere har været. Det plejer at blive afholdt den anden weekend i december, men er i år rykket til den tredje weekend i december, som også er den sidste weekend før juleaften D. 24/12.

Opholdstilladelseskontroet vil være til stede

Som noget nyt i år vil Göc idaresi (opholdstilladelseskontoret) have deres egen bod i år. I boden vil der være repræsentanter fra visa kontoret i Antalya, som vil stå til rådighed til at besvare spørgsmål om opholdstilladelser og ophold i Alanya for udlændinge fra forskellige lande. Dette er en glædelig nyhed, da spørgsmålene om opholdstilladelser i øjeblikket fylder meget hos nylige tilflytter og fastboende med opholdstilladelse.

Julemarked 2022 program

Julemarkedet er åben den 17. december fra kl 10.00 til kl 24.00 og den 18. december fra kl 10.00 til 22.00. På markedet finder du forskellige Alanys restauranter og butikker samt forskellige organisationer i Alanya opstiller boder og sælger alt fra kager til Hot dogs.

På den store scene er der løbende koncerter og de optrædende, som bidrager med hyggelig stemning på markedet. Den 17. december er koncert med Gülsah Tütüncü kl 19.00. Den 18. december er der koncert med Göksel Doğançay kl 18.00. Begge koncerter er gratis.

Pengene fra julemarkedet går som altid til at forbedre forholdene for de handicappede i Alanya.

julemarked 2022, nytårsmarked alanya, Alanya yeni yil Pazar, New year bazaar Alanya, alanya julemarked 2022, alanya oplevelser, fakta om alanya, alanya noelbazar 2022, alanya christmasmarket 2022,

Alanya´s stemningsfylde julemarked

Traditionen med et marked i december er allerede mere end 10 år gammel og de sidste mange år er markedet blevet mere og mere populært. I 2018 var der 60 boder mens man i 2019 havde udvidet til 100 boder og forlænget med endnu en dag. De to dage var en stor succes, så det er nu blevet en fast tradition.

På julemarkedet blev der solgt julepynt, julekager,delikatesser, blomster, håndlavet smykker og traditionelt tyrkisk mad.

rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan
julemarked 2019, alanya julemarked 2019, julemarked i alanya, alanya noel bazar,

Julemarkedet fik nyt navn i 2020

Alanya kommune navigere til dagligt med en muslimsk lokal befolkning og et stort antal tilflyttere, som har forskellige religioner og traditioner.

I Januar 2020 fortalte Hüseyin fra Alanyas kommune til Alanya.Dk at de har erfaret, at dele af Alanyas lokal befolkning ikke besøger julemarkedet, da de ikke føler sig velkommen på markedet, eftersom de ikke fejre jul.

Derfor havde kommunen i 2020 besluttet sig med at ændre navnet til New Year Fair (Nytårsmarkedet), så alle, uafhængig af religion og traditioner, kan føle sig velkommen på julemarkedet i Alanya.

For at undgå forvirring på Alanya.Dk fortsætter ved med at kalde det julemarkedet på dansk.

Læs også: Gratis kravlenisser – print dem her!

julemarked 2019, alanya julemarked 2019, julemarked i alanya, alanya noel bazar,
Ejer af Alanya.Dk, Tea Tougaard, fik også mulighed for at møde julemanden.
rejser med sunweb, sunweb, sunweb alanya, sunweb tyrkiet, tyrkiet sunweb, alanya sunweb, alt om alanya, alanya dk, eurodan alanya, alanya eurodan

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Festivaler i Alanya
  • Julemarked i Alanya
  • Alanya nytårsmarked
  • Alanya festivaler
  • Julemarked 2022 i Alanya
  • Alanya 2022 julemarked
  • Begivenheder i Alanya
  • Nytårsmarked i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.