COVID-19NyhederNyt fra Alanya

3 måder du gratis kan hjælpe lokal virksomheder i Alanya lige nu

Corona virussen har lige nu sat verden på den anden ende.

Og ligenu er det tæt på umuligt at komme til Alanya mens Danmark har lukket grænserne og Tyrkiet har aflyst og lukket for store dele af flytrafikken.

Danskerne savner allerede Alanya ligeså meget som de lokale virksomheder savner danskerne. Men selvom “vi” lige nu er adskilt, så er der 3 måder du GRATIS kan støtte de lokale virksomheder i Alanya, og for den sags skyld hele verden, på de sociale medier.

Alanya havn, havnen i Alanya, skibsværftet, Alanyas skibsværft

Skriv en anmeldelse på tripadvisor, google eller facebook

Har du haft en skøn oplevelse hos en frisør, en hamam, en guldsmed, en restaurant eller en anden lokal virksomhed, så skriv en anmeldelse på f.eks tripadvisor, google eller facebook.

Anmeldelser fra glade kunder er utrolig værdifulde for virksomhederne. En god anmeldelse kan sikre nye kunder vælger virksomheden til deres indkøb og dermed øge indtjeningen efter en hård periode er forbi.

Hos Alanya.Dk vil vi også sætte stor pris på jeres anmeldelser på både facebook og Google, så vores samarbejdspartnere kan se at vores læsere værdsætter os.

Del et billede eller video fra en god oplevelse ved en lokal restaurant

Taste restuarant, a different taste restaurant, alanya restauranter, cikcilli restauranter, alanya restaurant anmeldelser, alanya dk, nyheder fra alanya,
Et smukt billede fra vores sidste besøg på Taste resturant.

Tog du en masse billeder og film på telefonen under din sidste rejse til Alanya, som du ikke lige har nået at dele endnu.

Så er lige nu det helt rigtige tidspunkt at slå billeder op fra de gode minder i har haft på lokale virksomheder eller generelt fra Alanya. Ved at dele de gode minder, er du måske med til at inspirerer nogle til at rejse til Alanya og støtte byen, når det ingen er sikkert og muligt.

tyrkisk simkort, dansk mobil i tyrkiet, tyrkisk simkort, tyrkisk telefon, Alanya, ferie i alanya, bolig ejer i alanya, bolig i antalya, lejlighed i alanya, billig lejlighed alanya, job i alanya, gode råd til ferien, batterier i alanya, bådtur i alanya

Send en sød besked til virksomhederne og sig at du kommer til Alanya, når det er muligt

Har du et nært forhold til en eller flere virksomheder i Alanya, så er det måske nu de rigtig gerne vil hører fra dig!

En kærlig besked i en svær periode varmer altid, og hvis du fortæller de virksomheder du holder af, at du kommer når det igen er muligt, så kan det være de ikke panikker så meget, her i den svære tid.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.