Bo og BoligFerie tipsNyt fra Alanya

4 måder at komme fra lufthavnen til Alanya

Hver dag lander der fly i Antalya og Gazipaşa lufthavn med turister, som skal til Alanya og nyde deres ferie.

Transport mellem lufthavnen og Alanya er en uundgåelig del af ferien. Derfor gennemgår vi her 4 måder hvorpå du kan komme til og fra Alanya.

Når du ankommer til en af lufthavne tæt på Alanya og skal videre til Alanya, har du flere forskellige transportmuligheder at vælge imellem. Her er fire forskellige måder at komme fra Antalya Lufthavn til Alanya.

Note: Hvis du skal til Alanya første gang, så er det vigtigt at vide at der ikke er nogle tog til eller i Alanya. Fra Antalya kører der en sporvogn indtil Antalya by.

Privat transfer fra lufthavnen

En privat transfer er den hurtigste måde at komme til og fra lufthavnen. Med en privat transfer kommer du direkte til og fra lufthavnen uden stop.

Du kan arrangere en forudbestilt privat transfer, hvor en chauffør vil møde dig i lufthavnen og transportere dig direkte til dit hotel eller lejlighed i Alanya. Dette er en stressfri løsning, der sparer dig tid og besvær. For at køre lovlig privat transfer skal firmaet have en D2 tilladelse.

Med en privat transfer tager det samme tid som det ville have taget, hvis du selv kørte, men du får lov at slappe af på turen.

corona test alanya, alanya corona test, hvor kan man få en corona test i alanya, hvordan bliver man testet i Alanya

Shuttlebus til Alanya

Hvis du gerne vil billigt til og fra lufthavnen så book en shuttlebus online før ankomst. En shuttlebus koster til Antalya lufthavn d.d 300 tl, og til Gazipaşa lufthavn 150 tl.

Ulempen ved shuttlebusser er, at du kan risikere at skulle vente i lufthavnen, indtil shuttlebussen er fyldt op eller lave flere stops undervejs, da folk skal af bussen på forskellige adresser. Forvent at turen med Shuttlebus tager minimum 3 timer fra Antalya til Alanya og minimum 1 time fra Gazipasa til Alanya.

Shuttlebus er den mest budget venlige mulighed, selvom det kan tage lidt længere tid på grund af stop undervejs.

Lavpris shuttlebus selskaberne er 724transfer.com og bizimtransfer.com

Billeje alanya, lej en bil i Alanya, kom fra Antalya lufthavn, billeje i Antalya lufthavn,

Lej en bil i lufthavnen

Hvis du foretrækker at have din egen fleksibilitet og hører til og fra ferien i dit eget tempo, kan du overveje at leje en bil i Antalya eller Gazipasa Lufthavn. Der er flere biludlejningsfirmaer til rådighed i lufthavnen.

Men du kan også forudbestille en bil online, så du ved hvilken bil du skal kører i ved ankomst. Dette giver dig mulighed for at køre direkte fra lufthavnen til Alanya og udforske området i dit eget tempo.

alanyum, seværdigheder i alanya, alanyum shopping center, shopping center alanya, alanya alanyum, alanyum alanya,

Tag en taxi

Hvis du ikke har fået planlagt transport ved ankomst, så kan du altid tage en taxi.

Du finder taxiholdepladser uden for lufthavnene, og det er en hurtig og bekvem transportmulighed. Det anbefales altid at aftale prisen på forhånd eller bruge taxameteret for at undgå eventuelle misforståelser med chaufføren.

Taxituren fra lufthavnen til Alanya kan variere i pris afhængigt af afstanden og trafikforholdene.

Når du vælger en taxa, kan du nyde privat transport og bekvemmelighed uden at skulle planlægge på forhånd eller vente på andre passagerer. Det er en ideel mulighed, hvis du har brug for hurtig og direkte transport til dit rejsemål i Alanya.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få endnu flere nyheder!

Denne artikel omhandler:

  • Transport på rejsen
  • Gør rejsen nemmere
  • Billeje i lufthavnen
  • Kom fra lufthavnen til Alanya
  • Shuttlebus til Alanya
  • Privat transfer til Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.