AugustBørnefamilierJuliJuniSeværdigheder

Jeep safari i Alanya: Adrenalin og smuk natur

Mange kommer til Alanya for at få sol og varme.

Men efter et par dage med 30+ grader er det også tiltrængt med lidt køligere luft.

Kombinere ønsket om frisk luft med lidt adrenalin og en vandkamp på 4-hjul, også har du en Jeep Safari i Alanya.

De fleste Jeep safari firmaer tilbyder forskellige typer af turer i Jeep. Nogle er med fuld fart og høj musik, mens andre er rolige og kulturelle.

Jeep Safari er en populær aktivitet i Alanya, Tyrkiet, der tilbyder spænding, eventyr og muligheden for at udforske det naturskønne og spektakulære landskab i området. Det er en fantastisk måde at opleve Alanyas omgivelser på og få en anderledes turistoplevelse.

På en Jeep Safari bliver du kørt rundt i robuste jeeps, der er velegnede til terrænkørsel. Du vil opleve spændingen ved at krydse udfordrende terræn, passere gennem små vandløb og blive omgivet af den naturlige skønhed i området.

Undervejs vil du have mulighed for at nyde fantastiske udsigtspunkter, besøge traditionelle landsbyer og interagere med de lokale indbyggere. Du kan få et glimt af den lokale kultur, se traditionelle husdyr som geder og får, og måske endda prøve lokale delikatesser og specialiteter.

En Jeep Safari er også en sjov oplevelse for familier, venner eller grupper, da det giver mulighed for samvær og fælles aktiviteter. Der er flere stop undervejs, hvor du kan nyde en forfriskende svømmetur i en af Alanyas floder. Uanset om du er en eventyrlysten rejsende eller bare ønsker at prøve noget nyt og anderledes, vil en Jeep Safari give dig minder for livet.

Det er vigtigt at bemærke, at sikkerhed er en prioritet under Jeep Safari-ture. Professionelle chauffører og guider vil ledsage dig og sikre, at du får en sikker og sjov oplevelse.

I Alanya er der tilbydes der forskellige Jeep Safari turer. Nogle kører til Dim Cay floden, andre til Oba Cay floden. Du kan også komme på tur op i Alanyas bjerge eller opleve Alanya om aftenen. Nedenfor kan du se nogle af de Jeep Safari turer du kan tage på i Alanya.

Note: Linkene er reklamelink som bringer dig til Getyourguide hvor du kan købe turene online.

Turer med Jeep Safari i Alanya

Alanya.Dk har været på Jeep Safari tur til Oba floden og besøgte en af de lokale landsbyer. Den tur har vi skrevet om i denne artikel.

Jeep safari tur i Alanya

Dagen starter med pick up ved vores bolig. Vi bliver samlet med de øvrige gæster også kører vi afsted.

Turen starter ved et udsigtspunkt oppe på Alanyas historiske borg. Et foto stop med mulighed for at få nogle skønne pletskud af udsigten, Red tower eller et feriefoto af jeep safari firmaets paparazzi.

Op til I Love Alanya Skiltet

Næste stop er ved udsigtspunktet Alanya Teras som har udsigt til borgen og hele Alanya by. Alanya teras er kendt for sin smukke udsigt og det store I-Love-Alanya skilt, som man kan komme helt tæt på.

Af gruset veje køre vi videre til næste stop, som er den mindre kendte Cikcilli teras. Her gøres der klar til vandkamp, på det der teknisk set er en helikopter landingsplads. 15 minutters vandkamp med vandpistoler gør den varme dag nemmere at overleve, og i varmen tørrer man hurtigt efter vandkampen.

Det er dog helt valgfrit at deltage, og ønsker man ikke at deltage kan man i stedet nyde den smukke udsigt.

Afslapning ved Oba floden og frokost i landsbyen

Oba floden er også et af de mindre kendte steder i Alanya. Der er naturskønt og meget idyllisk ved vandet. Det er en mindre udgave af den meget kendte Dim Cay flod.

På Filiz picnic er der sat tid af til at svømme i den kolde flod eller blot sidde og nyde en kølig drink i de fine små pergolaer som hænger over floden.

Fra Filiz piknik går turen opad til 400 moh hvor landsbyen Oba alacamii ligger. De lokale står langs byens “torv” og sælger varer til byens mange daglige besøgende. I centrum af byen kan du søge ly under det mange hundred år gamle platantræ eller fylde din vandalske med iskold smeltevand fra kilden. I landsbyen Oba alacamii besøger vi byens lille museum, som viser hvordan de gamle stenhuse så ud i Tyrkiet, med Mannequins som  illustrerer hverdags situationer i huset.

Alanya jeep safari, Jeep safari tur i Alanya, oplevelser i Alanya, Seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, 4-hjuls tur i Alanya, udflugter i Alanya, Dim cay Alanya, Oba Cay floden Alanya, besøg en landsby i Alanya, Alanya landsbytur, gözleme, tyrkiske pandekager
Gözleme er en skøn tyrkisk spise, som alle turister i Alanya BØR prøve!

I husets store have serveres der, som en del af turen, gözleme som er tyrkiske pandekager med kartoffel eller oste fyld som en snack før frokost.

Fra de 400 moh køres vi igen ned til 200 moh og tilbage til Oba floden. Ved Oba Camlibel piknik hvor deres serveres frokost buffet med valgfri kylling eller fisk. Ved Oba Camlibel er der igen mulighed for at svømme, se de små skildpadder eller bare slappe af.

Alanya jeep safari, Jeep safari tur i Alanya, oplevelser i Alanya, Seværdigheder i Alanya, Alanya seværdigheder, 4-hjuls tur i Alanya, udflugter i Alanya, Dim cay Alanya, Oba Cay floden Alanya, besøg en landsby i Alanya, Alanya landsbytur, Oba floden
Ved dagens sidste stop er der frokost og endnu engang mulighed for at svømme eller slappe af.

Dagen oplevelser slutter her. Derefter er der hjemtransport til alle gæster som blev hentet i morges.

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få endnu flere nyheder!

Denne artikel omhandler:

  • Oplevelser i Alanya
  • Seværdigheder i Alanya
  • Adrenalin oplevelser i Alanya
  • Jeep Safari i Alanya
  • Udflugter i Alanya
  • Oba Floden

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.