Bo og BoligNyt fra Alanya

5 vigtige overvejelser før du køber bolig i Alanya

Drømmer du om at købe en bolig i Alanya?

I så fald er der nogle vigtige overvejelser du skal gøre dig, så du ender op med en den drømmebolig, som passer perfekt til dig.

Ting som budget, område og hvilken type af kompleks er alle sammen ting, som du bør overveje i forbindelse med boligkøb i  Alanya. De punkter og flere kommer vi igennem i denne artikel.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Oasis estate, et dansk ejendomsmæglerselskab med mere end 20 års erfaring med køb og salg af boligere i Alanya. Se hvordan du kommer i kontakt med Oasis estate nederst i artiklen.

5 vigtige overvejelser før du køber bolig i Alanya

Alanya borgen, borgen i Alanya, seværdigheder i Alanya, Alanya, Alanya oplevelser, Alanya historie, fakta om Alanya, Fakta om Alanya borgen
1: Hvad område vil du bo i?

Alanya er inddelt i flere forskellige byområder og det boligområde du ønsker at købe bolig i, skal naturligvis passe til dine behov.

I den forbindelse bør du overveje ting som: Skal du bo tæt på stranden? Skal du være tæt på shopping og restauranter? Skal der være busforbindelser tæt på boligen? Og hvad med legepladser og parker?

Oasis estate, køb af bolig i Alanya, dansk ejendomsmægler Alanya, køb Vila i udlandet, Køb villa i Alanya, Oasis bolig
2: Hvad skal der være i dit kompleks eller villa?

I Alanya findes der forskellige former for komplekser og villaer. Man kan bo i komplekser som har alt fra pool, vandland, legepladser, grill områder og hamam eller i komplekser som blot har en trappeopgang.

Når det kommer til villaer, så kan man få villaer med egen pool, lounge område og grill område, eller villaer hvor der er fælles område med pool, som alle villaerne har adgang til.

Der er forskelligt fra person til person hvad der er vigtigt for den at have i deres kompleks og villa i Alanya. En god måde at finde dine prioriteter er med en liste med 5 vigtige ting dit kommende boligområde skal have og hav den liste med dig til fremvisninger. På den måde bliver du ikke forblindet af ting ved fremvisninger, som faktisk ikke har stor priotering for dig og får dig til at glemme de ting, som er vigtig for dig. 

Det er også vigtigt at overveje om man skal have en bolig i et område som er aktivt hele året rundt eller om det er en bolig som kun skal bruges i ferieperioder.

Husk at det er vigtigt at vælge en bolig, som passer til jeres ønsker og behov.

spar penge på rejsen, sådan spare du penge på rejsen, rejs billigt, sådan spare du penge på ferien, spar penge i alanya, hvor mange penge må man rejse med, skattefri beløber til rejsen, rejs med penge
3: Hvad er dit budget?

Hvor mange penge er du villig til at bruge på at købe en bolig i Alanya?

Det er vigtigt at man har en idéen hvor mange penge man vil bruge, før man begynder at lede efter en bolig.

På den måde ender du ikke med at springe dit budget og derefter ikke har råd til at indrette boligen, lave reparationer eller udskiftninger samt betale for vigtige ting som forsikringer.

Oasis estate, køb af bolig i Alanya, dansk ejendomsmægler Alanya, køb penthouse i udlandet, Køb penthouse i Alanya, Oasis bolig
4: Hvad må de månedlige fællesudgifter være på?

I mange boligkomplekser betaler man et månedligt eller årligt beløb til fællesudgifter til f.eks pool, gartner og vedligeholdelse af boligen. Inden du køber en bolig, er det vigtigt at gøre sig nogle tanker om hvad boligen må havde af efterfølgende faste fællesudgifter som ejer, både når det kommer til fællesudgifter og til forsikringer på boligen, samt ejendomsskat.

Oasis estate, køb af bolig i Alanya, dansk ejendomsmægler Alanya, køb penthouse i udlandet, Køb penthouse i Alanya, Oasis bolig
5: Skal lejligheden købes med eller uden møbler?

I nybyggede komplekser og villaer er der ikke møbler, så der får man mulighed for at indrette med de møbler man ønsker sig fra starten.

Hvis man ønsker at købe en bolig, som har haft en tidligere ejer, så kan man ofte købe tomme lejligheder eller møbleret lejligheder. Tomme lejligheder er ofte lidt billigere, men derefter kommer der udgifterne til at indrette boligen. I de møbleret lejligheder skal man huske at det er brugte møbler, som den tidligere ejer har brugt.

Om det er en nybygget, tom lejlighed eller en møbleret lejlighed som passer bedst til jeres behov, bør du overveje før du begynder at lede efter en bolig i Alanya.

Oasis estate, køb af bolig i Alanya, dansk ejendomsmægler Alanya, køb penthouse i udlandet, køb og salg i alanya, dansktalende ejendomsmægler, Køb lejlighed i Alanya, Oasis bolig

Praktisk information om Oasis Estate

Tlf: +90 242 513 04 40

Instagram: Oasis Estate

Hjemmeside:  www.oasisestate.com

Adresse: Dinek, Zamanoğlu Cd. No:13, 07400 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Køb bolig i Alanya
  • Dansk ejendomsmægler i Alanya
  • Oasis estate
  • Oasis ejendomsmægler

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.