Nyt fra AlanyaRestaurantanmeldelser

Restaurantanmeldelse: FOUND by LOST

I slutningen af 2022 åbnede FOUND by LOST i centrum af Alanya.

Restauranten er et ”lillesøster” koncept til Restaurant LOST, som ligger ved siden af og som har de samme ejere.

FOUND by LOST er dog alligevel sit eget, med smuk indretning som består er en flot kombination af antikke tyrkiske krukker, kunstneriske lamper, moderne keramik og flotte designer stole.

Restauranten består af 2 etager. På gadeniveau har restauranten en stor bar og siddepladser til små og store selskaber. På 1. salen er der 2 små altaner, hvor man kan sidde og nyde sin mad med udsigt til gaden omgivet er grønne planter.

Vi har indgået et reklamesamarbejde med Restaurant Found by Lost i Alanya og vil i denne artikel fortælle jer om restaurantens mad og drikkevare.

FOUND er hurtigt blevet en populær restaurant

Placeret i centrum af Alanya, en kort gåtur fra Atatürk statuen finder du FOUND By Lost på hjørnet. Restauranten er placeret i et almindelig tyrkisk boligområde men de mange antikke krukker og grønne planter gør det umuligt at overse stedet.

FOUND by LOST er hurtigt blevet en populær restaurant i Alanya, så hvis du vil være sikker på at få et bord, særligt ved aftenstid, så er det en god idé at booke bord i forvejen. Til frokost er det muligt at få et bord uden reservation.

Hver aften er der livemusik af forskellige tyrkiske musikere fra kl 20.00. I dagtimerne spilles der rolig stemningsfyldt lounge musik.

Found alanya, Found restaurant, Found by Lost restaurant, restaurant Alanya, Alanya Restaurant, restaurant anmeldelse Alanya, bedste restauranter Alanya

Spændende menukort og god service

Personalet er venlige og ved ankomst bød de os velkommen og hjalp os til et bord. FOUND har et stort 2 siders menukort med masser af klassiske retter med en moderne og spændende vinkel. Der er på menukortet flere dele-retter beregnet til 2 personer, perfekt til en romantisk middag.

Et separat drinks kort udleveres sammen med menukortet og her finder man et stort udvalg af vin, drinks og forskellige non-alcoholic drinks.

Sammen med et glas sød hvidvin bestiller vi til forret en Sharing Trio, bestående bruschetta med røget kød og avokado, bruschetta med pesto, mozzarella og pesto samt en lille gryde med 2 kylling risotto bolde i tomatsovs med ost. Sammen med det bestilte vi en Octopus – en blæksprutte ret med løg, hvidløg, tomat, champion og smør. En fantastisk smagskombination.

Portionerne er store, men samtidige lette, perfekt som forret, så der er plads til hovedretten.

Til hovedret bestilte vi endnu en dele-ret, nemlig Found Tricolore Steak, en ret som består af flere retter i en, nemlig steak, lamb chop og stegt kylling med café d paris sauce og sæsonens grøntsager.

Retten blev serveret brandvarmt på en stor støbejernsstegepande. De 3 forskellige stykker kød, er alle perfekt stegt og i en lille mini gryde kan vi dryppe kødet i den krydret sovs.

Efter et skønt måltid slutter vi vores dag af med en kop tyrkisk te.

På alle måder gør ”lillesøster” Found sin storebror Lost ære og selvom der er mange sammenligninger mellem de to naborestauranter, så har Found sin helt egen charme og sjæl.

Found alanya, Found restaurant, Found by Lost restaurant, restaurant Alanya, Alanya Restaurant, restaurant anmeldelse Alanya, bedste restauranter Alanya
Praktisk information om Found by Lost

Telefon: +90 535 213 14 83

Facebook: Found By Lost

Instagram: foundbylost

Found by Lost adresse: Şekerhane, Yayla Yolu Cd. No:23/A, 07400 Alanya/Antalya

Sol.sunweb.dk - generelt banner

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel handler om:

  • Restauranter i Alanya
  • FOUND BY LOST
  • Found restaurant
  • Bedste restauranter i Alanya
  • Hasans restaurant Alanya
  • Moderne restauranter i Alanya
  • Romantiske spisesteder i Alanya
  • Alanya centrum restaurant

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.