NyhederNyt fra Alanya

Åbning af den nye overdækket tirsdags marked

I dag åbnede den nye overdækkede tirsdags bazar med tale fra Alanyas borgmester Adem Murat Yücel.

Kl lidt over 10.00 gik åbningen igang. Først blev der holdt taler, afholdt 2 minuts stilhed og sunget nationalsangen. Derefter fik borgmesteren Adem Murat Yücel på scenen, og holdte en hjertevarm tale på tyrkisk om Alanya og det nye marked. 

Borgmesterens tale varede ca. 7 minutter, og undervejs blev der givet store bifald til hans ord.

Efter borgmesterens tale blev opsagt bøn og givet en velsignelse. Efter bønnen tog borgmesteren sig tid til at snakke kort med flere lokale og turister, som var fremmødt. Borgmesteren fik også overrakt 2 buketter blomster af lokale kvinder.

Åbning ad tirsdagsbazar, alanya nyheder, nyheder fra alanya, alanya dk, marked i alanya, markedsdage i alanya, alanya borgmester,

Pressen i Alanya var mødt talstærkt op, og der blev både filmet og taget billeder under hele ceremonien.

Se vores livevideo fra åbningen her: 

Tirsdag markedet i fuld gang i baggrunden

Siden byggeriet af den nye overdækket parkeringsplads og markedsområde startede i 2017, har tirsdags markedet i Alanya været flyttet over på den anden side af vejen.

I dag, i forbindelse med åbningen, var markedet flyttet tilbage på sin sædvanelige plads, som nu er overdækket. Den nye overdækning giver et behageligt klima, på det ellers utrolige varme marked.

De nye orange og grønne uniformer.

Nye uniformer til sælgerne

En anden ting der var nyt ved dagens bazar, var sælgernes påklædning. Normalt har de mange frugt og grønt sælgere deres almindelige tøj på. I dag var alle sælgerne iklædt orange og grønne uniformer.

Det nye tiltag er formentlig sat i værk for at være det nemt for Zabita, som dagligt kontrollere bazarernes sælgere og tilladelser til at sælge. Men uniformerne bliver det nemt og overskueligt, at se hvem der har tilladelse til at sælge.

Læs også: Bykort over Alanyas markeder. 

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.