Restaurantanmeldelser

LeMan Kültür – Alanyas sjoveste restaurant

Hvis du gerne vil opleve Alanyas unge, travle atmosfære, er LeMan Kültür stedet at besøge.

LeMan Kültür er en farverige bistro-slags-restaurant lige ved stranden og stedet er åben hele dagen fra tidlig morgen til sen nat.

LeMan Kültür er en forretningskæde med mange restauranter i hele Tyrkiet. Navnet kommer fra det populære satireblad LeMan Kültür, der startede i 1985 og som udgives ugentligt.

Tegneserier og karikaturer fra bladet er synlige på stedet og er en vigtig del af restaurantens design, hvilket giver stedet en farverig indretning og sjov indretning.

Leman kultur alanya, alanya leman kultur, restaurantanmeldeser alanya, restauranter i alanya

Menuer til hele dagen

På menuen LeMan Kültür kan du finde retter, der passer til alle tidspunkter af dagen. De serverer morgenmad og et omfattende menukort med frokost og aftensmad. Du kan også finde snacks, desserter og specialretter til børnene på menuen.

Menuer har fået inspiration til navnene fra tegneseriens verden, hvilket gør menukortet sjovt og underholdende at læse.

Da vi besøgte restauranten i forbindelse med vores restaurantanmeldelse, bad vi kokken om at overraske os med retter fra menukortet, og heldigvis blev vi positivt overrasket over alt hvad kokken bød på.

Først der blev serveret var ‘Best Salad Oscar Nominee’, som er en salat med laks, kapers og svampe. Derefter fik vi serveret ‘Beş Kaşgarlı Tavuk’ eller Five Cabbage Chicken. Retten består af fem kyllingeruller fyldt med ost serveret på en spinat bund. Anden hovedret der blev serveret var Meat Shaslik med titlen: ‘What a Great Kitchen’. Derefter spiste vi en meget velsmagende dessert, med navnet “Perrrrrfect Peanut Parfait” … mums!

LeMan Alanya ligger ved stranden og tilbyder en smuk udsigt over Alanya. Om dagen kan du nyde solen i en af de mange liggestole med parasoller.

Når aftenen falder på, sættes liggestolene til side og erstattes med komfortable, farverige stole direkte ved havet.

Stedet  er fyldt op med studerende, par, familier og vennegrupper. Nogle spiser, andre nyder en drink. LeMan er tydeligt det perfekte sted at hænge ud, spise, snakke og nyd de hyggelige sommeraftener i Alanya.

 Leman kultur alanya, alanya leman kultur, restaurantanmeldeser alanya, restauranter i alanya
Praktisk information:

Telefon: +90 242 511 48 00

Facebook: Leman Kültür Alanya 

Åbningstider: Hver dag fra 09.00 – 01.00

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.