Ændring i alle el abonnementer i Alanya

I slutningen af 2017 skete der store ændringer hos Alanya elselskab CLK Akdeniz, som nu har skiftet navn til CK Akdeniz. Elselskabet er også tidligere kendt under navnet Tedas.

I Alanya har alle elmålere altid haft et abonnementets nummer og et områdenummer som startede med 007.  Nummeret på din elmåler har indtil fornyelig kun været unik for dit område i Alanya, hvilket betyder at en elmåler i et af de øvrige områder i Alanya kan have haft det sammen nummer. Det her flere gange skabt forvirring og problemer for både kunder og elselskabet.

Efter de nye ændringer har alle ny fået nyt el abonnement nummer, som er unikt for hver husstand i Alanya. Nummeret bliver kaldt Hesap Numarası (konto nummer). Fremover vil dette kontonummer blive brugt til at identificere dit el-abonnement.

Det nye Hesap numeri/kontonummer er printet på den elregning, som du modtager hver måned.

Tjek om du har gæld på din elregning

På Ck Akdeniz hjemmeside kan se nu tjekke om du har ubetale regninger og gæld til el selskabet. Her er guiden til hvordan:

Gå til www.ckakdeniz.tr/odeme. 

Følgende skærm dukker op:

I Hesap numrasi skriver du dit nye konto nummet. I boks nummer 2 kan du se en udregning (62 +2 = ?), udregningen på det laver du i kasse nummer 3 (den der står “Güvenlik Islemi Sonucu). Udregningen er en sikkerhedsforanstaltning. Tryk Gönder for at vise gælden.

Tryk Temizle for at rydde alle felter.

Kender du IKKE dit nye konto nummer kan du også finde det på siden.↓

Find dit nye konto nummer på CK Akdeniz

Mangler du dit nye kontonummer, skal du gå til ovenstående link og klikke tıklayınız (se pilen på fotoet ovenfor).

Udfyld dit gamle Isletme Kodu og Abone no som står på dine gamle regninger og klik Gönder for at se dit nye konto nummer.

Tryk Kapat for at lukke vinduet.

Manlger du hjælp til dette er du velkommen til at kontakte Alanya.Dk

Automatisk betaling i banken eller hos Home service

Ifølge Alanya.dks oplysninger har langt de fleste banker i Alanya selv opdateret oplysningerne fra det gamle el abonnement nummer til det nye konto nummer. Har du din elregning sat til automatisk betaling i banken, bør du dog alligevel dobbelttjekke at alle oplysninger er korrekte, så du ikke ender i en situation, hvor der bliver slukket for strømmen.

Har du et home service firma til at betale din elregning, anbefaler vi ligeså at du tager kontakt til dem, og tjekker at de har opdateret alle oplysninger efter skiftet hos CK Akdeniz.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.