Bo og BoligNyheder

Alanya.Dk guide: Sådan får du billiger rejser

Hold ferien, mens andre arbejder

Den billigste måde at finde billige rejser på, er altid ved at være fleksibel med, hvornår man kan rejse. Rejser er som regel dyrest når skolerne har ferie, og kan man dermed undgå at rejse i de perioder, så er der gode penge at spare på rejsen.

Du skal købe billetten tirsdag eftermiddag

Det siges, at tirsdag eftermiddag er det bedste tidspunkt at købe billige flybilletter på. Statistikkerne viser, at priserne har en tendens til at falde omkring dette tidspunkt. Det skyldes eftersigende, at flyselskaberne lægger ud med deres salg mandag eftermiddag, og at konkurrenterne så følger med endnu lavere priser dagen efter. De billigste billetter får man mellem klokken 18 og midnat.

Men statistikkerne viser tirsdag er den billigste dag at købe billet, så lørdag er den dyreste dag.

Book rejsen 53 dage før

Statistikkerne viser også at hvis man bestille sin rejse 53 dage før man ønsker at rejse, så giver det i gennemsnit en besparelse på 26%. Dog anbefaler flere andre rejsesider, at når det kommer til charterferie, så skal man booke så tidligt som overhovedet muligt, for at få de bedste priser.

Søg på flere rejse søgemaskiner

Har man ikke et favorit rejseselskab, som man bare absolut vil rejse med, så kan det være en god ide at bruge nogle af de rejse søgemaskiner, som findes online. Rejse søgemaskinerne gennemsøger nettet for de bedste tilbud og derefter får du en oversigt med de forskellige rejser maskinen har fundet, samt pris og deres rejsetid. Vi anbefaler Momondo og Booking.com 

Søg mellem flere lufthavne

Hvis man har mulighed for at være fleksibel imellem flere forskellige lufthavne, kan der også være penge at spare der. Det er en god ide at lave flere forskellige søgninger, mellem forskellige danske, svenske eller tyrkiske lufthavne som afgangsrejse lufthavn.

Tjek om du har overvægt hjemmefra

Når man har fundet en billig rejse, så er den trælst at skulle betale ekstra for overvægt i bagagen. Det er derfor en god ide at veje kufferten hjemmefra med f.eks. en elektronisk rejsevægt fra Rejsegear.dk.

Smør en lille madpakke

Smører du en madpakke eller køber en sandwich med i stedet for at købe fly mad om bord, er der mange penge at spare. Hos lavprisselskabet Norwegian koster det eksempelvis omkring 240 kr. pr. person pr. vej at få mad om bord flyet, og for den pris man spise 3-4 mennesker på en tyrkisk restaurant.

GemGem

GemGem

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.