Annoncørbetalt indholdNyt fra AlanyaShopping i Alanya

Alanya ink Tattoo: Den gode tattoo oplevelse

Alanya er blevet en populær feriedestination, når det kommer til tatoveringer.

Prisen på tatoveringer i Tyrkiet er langt under de skandinaviske priser, men hvad der måske er endnu vigtigere er, at nogle af Europas bedste tatovører arbejder her.

En af de bedste og ældste tattoo shops i Alanya er Alanya ink Tattoo

Alanya Ink tattoo åbnede i 2008 og har 5 tattooartister i deres shop samt informationspersonale som guider dig til en god oplevelse, når du skal tatoveres i Alanya

Alanya.Dk har i samarbejde med Alanya ink tatoo lavet en 5 trins guide, til dig som ønsker den perfekte tatovering i Tyrkiet.

1. Få lavet dit tattoo design – ganske gratis.

En hver god tatovering, starter med et godt design. Alanya Ink tattoo tilbyder gratis at hente dig på dit hotel eller i din lejlighed.  Derefter mødes du med din tattooartist og snakker design og ønsker for din tatovering.

Skal den være i farver eller sort/hvid, med skygger eller måske 3D? Alanya Ink tattoo bestræber sig på at opfylde hver enkel kundes ønske for den perfekte tatovering.

Det er mest almindeligt at blive tatoveret på den sidste dag i din ferie, så du kan solbade og svømme uden begrænsninger på din ferie. Dette forudsætter dog at din tatovering kan laves på en dag. Husk også at beskytte din hud godt under ferien, så den ikke bliver solbrændt.

2. Tjek hygiejnen og produkterne

Når du får lavet en tatovering, lige meget hvor i verden det er, så bør du altid selv lave en kontrol af hygiejnen og de produkter der tatoveres med. Spørg ind til hvordan de rengøre, sterilisere deres udstyr og bed om at få lov til at se farverne der skal tatoveres med og scan koderne på flaskerne.

Hos Alanya ink Tatto bruger de udelukkende originale farver fra Eternal Ink, Radiant ink, Intenze Ink og Dynamic ink.

3. Tag ingen spontane beslutninger

Tænk grundigt over hvorfor du vil have en tatovering og få aldrig lavet en tatovering som en spontan beslutning. Det er en god idé at tænke over hvor du vil have din tatovering og hvad den skal være af, før du kommer på ferie i Alanya.

En tatovering er en meget personlig beslutning, men det kan være en god ide at involvere de mennesker der er tættest på dig i livet, i dine beslutning. Ikke at du skal lade andre bestemme for dig, men det kan være fornuftigt at få andres input til dine idéer

Husk også at få dobbelttjekket eventuel tekst du ønsker tatoveret for stavefejl, før nålen rammer huden. Det er dit ansvar at sikre dig at tekst tatoveringer er korrekte.

God tatovør i alanya, få tatoo i Alanya, kvalitet af alanya tatovering,guide til tatoveringer i udlandet, tatoo i alanya, guide til tatoveringer, Alanya ink tatoo, alanya tatovering

4. Pleje er den færdige tatovering

Når din tatovering er færdig, skal den plejes. Alanya Ink tattoo service personale gennemgår med dig, hvordan du bedst mulig kan pleje din tatovering, så du får det flottest mulige resultat når tatoveringen er helet.

Alanya Ink tattoo sælger også en after-care pakke i deres shops med creme, som hjælper til det flottest mulige resultat. Selv hvis du ikke er blevet tatoveret i Alanya Ink tattoo er du velkommen til at købe deres after-care pakke.

God tatovør i alanya, Alanya ink tattoo, Alanya ink, få tattoo i Alanya, kvalitet af alanya tatovering, guide til tatoveringer i udlandet, tatoo i alanya, guide til tatoveringer, Alanya ink tattoo, alanya tatovering

5. Sørg for din krop er klar før du skal tatoveres

Når du skal tatoveres, bør du sikre dig at din krop er klar. Som nævnt tidligere bør du undgå at blive solbrændt før du går i gang.

Du bør også lade hver med at gå i byen og drikke dagen før du skal tatoveres, da det får din krop til at arbejde på højtryk, så du enten bløder meget, eller dine porre lukker hurtigt i.

Skal du have en stor tatovering, så sørg for et solid måltid mad inden du starter. Hvis du skal tatoveres i over 6 timer, tilbyder Alanya ink Tatoo dig et tyrkisk måltid. Alle tatoveringer, lige meget størrelse bliver der tilbudt drikkevare.

Praktisk information om Alanya Ink Tattoo:

Telefon: +90 530 567 67 78

Website: alanyainktattoo.com

Facebook: Alanya ink tattoo

Instagram: alanyainktattoo

Adresse: Saray, Damlataş Cd. No:46/B D:C/D, 07400 Alanya/Antalya, Tyrkiet

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Tatovering i Alanya
  • Tatovører i Alanya
  • Tatovering i Tyrkiet
  • Tyrkiet tatovering
  • Tyrkisk tatovering
  • Tatoveringer i udlandet
  • Guide til tatovering
  • Guide til tatovering i udlandet

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.