AugustBo og BoligNyt fra Alanya

Interview: Oasis Estate i Alanya

Oasis Estate har igennem de sidste 20 år været mange danskers foretrukne ejendomsmægler.

De har både deltaget i forskellige danske tv-programmer og været danskernes ejendomsmægler ved den tyrkiske riveara siden 2002.

Vi har taget en snak med Oasis Estate om virksomhedens opbygning, hvordan den ser ud i dag og samtidig benyttet muligheden til få nogle gode råd til kommende boligejere i Alanya.

Læs også >> 10 ofte stillede spørgsmål om køb af bolig i Alanya

Oasis Estate´s historie i Alanya

I 2002 åbnede Jacob Christensen og hans tyrkiske partner Necati Özden det første Oasis kontor. Dengang lå det i centrum af Alanya tæt på Baskent Hospitalet. De blev hurtig nogle af de dygtigste i faget og fra 2004-2005 kom flere danske Tv-programmer til Alanya, f.eks TV3 tager sydpå og Oasis deltog i programmerne. Det fik salget til danskerne til at eksplodere og årene fra 2004-2006 købte tusindvis af danskere bolig i smukke Alanya.

Sammen med det tyrkiske byggefirma Uygun begyndte de at bygge Oasis Club 1, som bestod af 18 lejligheder og 14 villaer og derefter Oasis Club 2, som kun bestod af villaer og som blandt andet har været vist i Liebhaverne på tv2. Senere byggede de også Oasis Sky Club med et andet byggefirma.

For omkring 12 år siden byggede de deres eget kontor ved 35 meter vejen, hvor kontoret stadig er i dag. Der er i alt 13 ansatte, hvoraf 5 af dem kan tale dansk.

Hvordan skiller Oasis sig ud fra andre ejendomsmæglere i Alanya.

Vi sætter stor værdi i, at være professionelle i alle parameter og i alle aspekter når det kommer til at købe og sælge en bolig i Alanya.

Vi har fra starten af haft fokus på at tage os af de kunder, der har købt bolig via os. Når man køber igennem os så sørger vi altid for at hjælp vores kunder i gang med ting som automatisk betaling af regninger og oprettelse af bankkonto.

I de projekter hvor vi har være ene mæglere på salget, så har vi sørget for at der er kommet en administrator på bygningen, så komplekserne kunne få en god start hvor tingene fungere.   

De fleste af vores kunder som vi har solgt bolig til gennem de sidste 20 år, kigger normalt ind til en kop kaffe under deres ferie hernede, da vi for langt de flest af vores kunder sørger for betaling af ejendomsskat, og vi arrangerer rengøring, billeje og lign.

De bruger også vores kontor når der evt. skulle opstå situationer, hvor der er noget som er gået i stykker i deres bolig. Når dette sker, så har vi 2 fuldtidsansatte håndværkere på kontoret, som kan assistere vores kunder med stort set alt.

Der er også flere af vores gamle kunder som efter mange år ønsker at få lavet renoveringer af køkken og badeværelser, så vi kan være behjælpelig med det. 

Læs også >> 5 vigtige overvejelser før du køber bolig i Alanya

Modsat mange andre firmaer, så er det en gratis service for Oasis Estate’s kunder. Der betales udelukkende for det arbejde der udføres, og ikke noget årligt fee eller kontingent. 

Derudover har vi en inhouse advokat på kontoret som kender til både de tyrkiske love og regler og jf. vores mangeårige virke, så har vi en stor viden om de nordiske love og regler, så vi kan hjælpe alle vores kunder med deres spørgsmål.

Da vi gennem alle årene har haft et tæt forhold med alle vores kunder, så betyder dette også at vi altid har et godt udvalg af gode gensalgsboliger i gode komplekser, da det er naturligt for de fleste af vores kunder at vælge os igen når de ønsker at sælge. Det handler om tillid når man skal have nogen til at håndtere sin investering i Tyrkiet.

Da vi kender de nordiske regler, så gør vi også vores bedste for at få pengene fra salget ind på deres konto i deres hjemland. Ud over dette sørger vi også for at give eventuel dokumentation til bank og myndigheder i Norden, så pengene ikke bliver fanget i Tyrkiet.

Oasis estate, køb af bolig i Alanya, dansk ejendomsmægler Alanya, køb penthouse i udlandet, køb og salg i alanya, dansktalende ejendomsmægler, Køb lejlighed i Alanya, Oasis bolig

Hvilken type bolig sælger i oftest til jeres danske kunder

Vi sælger flest boliger i komplekser i med ordnede forhold. Dansker går op i at der er ordnet forhold ved deres bolig. At der bliver malet når det trænger til det og at der er vand i poolen når sæsonen starter.

Ellers så er det en blanding af lejligheder og villaer vi sælger. Der hvor danskere dog adskiller sig fra andre købere er ved at mange køber bolig i bjergene. Hvilket nok handler om at vi ikke har bjerge i Danmark og derfor er fascineret af dem.

Hvordan ved man hvornår det er et godt tidspunkt at sælge sin bolig

Hvis man går med tanken om salg, så tag kontakt til os, også hvis man først gerne vil sælge om et år. Vi kan altid lave en bolig til at skuffesalg indtil sælger føler sig klar.

Ellers kan man f.eks følge med på vores hjemmeside og se hvordan priserne udvikler sig. Når prisen passer på det man gerne vil sælge for, så bør man overveje at sætte sin bolig officielt til salg.

Oasis estate, køb af bolig i Alanya, dansk ejendomsmægler Alanya, køb Vila i udlandet, Køb villa i Alanya, Oasis bolig

Hvis man drømmer om at købe en bolig i Alanya, hvad skal man så gå efter for at sikre sig at boligen holder sin værdi?

Man skal sikre sig, at det er et sted hvor der er ordnet forhold. Forstået på den måde at hvis projektet er 6-7 år gammel men fællesområder ikke er pæne, så er det fordi der ikke tages hånd om tingene og det skader værdien på boligen. Boligerne i gode ejerforeningerne er nemmere at sælge.

Derudover så skal du være bevidst omkring omgivelser og hvor du køber henne. Er infrastrukturen god? Er indkøbsmulighederne gode? Hvad ligger der omkring boligen som skaber værdi?

Oasis estate, køb af bolig i Alanya, dansk ejendomsmægler Alanya, køb penthouse i udlandet, køb og salg i alanya, dansktalende ejendomsmægler, Køb lejlighed i Alanya, Oasis bolig

Hvad er et godt råd, som Oasis kan give til folk som ønsker at købe eller sælge i Alanya.

Vælg en troværdig ejendomsmægler, som har stor erfaring i markedet, og som kender reglerne for den specifikke sælger.

Praktisk information om Oasis Estate

Tlf: +90 242 513 04 40

Instagram: Oasis Estate

Hjemmeside:  www.oasisestate.com

Adresse: Dinek, Zamanoğlu Cd. No:13, 07400 Alanya/Antalya

Kunne du lide den artikel? Husk at like os på Facebook og få meget mere fra os!

Denne artikel omhandler:

  • Interview med Oasis Estate
  • Dansk ejendomsmægler i Alanya
  • Oasis estate
  • Oasis ejendomsmægler
  • Ejendomsmægler i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.