Nyt fra Alanya

Andreas Bo besøger Alanya

Andreas Bo har kombineret ferie med arbejde i Alanya.

I morgen optræder Andreas Bo med sit 2. show på Palm Beach i Alanya.

Vi tog en snak med Andreas Bo, inden han skulle til aftens Rasmus Seebach koncert på Palm Beach.

Andreas Bo besøger Alanya interview.

Er det første gang du besøger Alanya?

Ja, det er det. Jeg har tidligere været i Marmaris. Jeg har altid rejst meget på traditionelle chartersteder, og nu var det så Alanya tur.

Hvordan har din oplevelse af Alanya været?

Her er rigtig pænt og dejligt at være. Gaderne og strandene er flotte rene, og det synes jeg er rigtig fedt.

I morgen laver du dit 2. show her i Alanya, er det anderledes at optræde i Tyrkiet end i Danmark?

Det er første gang jeg optræder i udlandet, og mit første show her var en stor succes for mig. Der var masser af familier og de grinede og hyggede sig rigtig meget, og det gav mig virkelig lyst til at optræde, hvilket også betød mit show gik lidt over tid. Jeg glæder mig rigtig meget til mit 2. show i morgen.

Hvad kan man forvente sig af dit show i morgen på Palm Beach?

Showet bliver om os her i Alanya, om mig og 1 times uforpligtende underholdning. Grundlæggende er det high-lights fra min karriere, også synger og spiller guitar, på mit helt eget niveau.

Du har taget din smukke kæreste Mascha Vang med til Alanya. Har i sammen oplevet nogle ting i Alanya, du gerne vil dele?

Vi er her på ferie i 2 uger, og den første uge var det bare os sammen alene. Så hyggede vi os sammen ved poolen, stranden, også fik vi en rigtig god hamam på White Gold hotel. I sidste uge rejse jeg så hjem og hentede Maschas datter og mine børn, som er sammen med os i denne uge, så der skal vi igen hygge ved poolen, til stranden og hygge os sammen. 

Har du et favorit sted i Alanya, du gerne vil anbefale til andre turister?

Vi har været på bådtur sammen med teamet fra Rasmus Seebach og det var en rigtig dejlig tur. Jeg elsker at man bare kan springe i vandet når det passer en, og roen og hyggen der er på en båd. Så jeg bestemt anbefale en bådtur.

Har du haft nogle gode madoplevelser i Alanya, du gerne vil anbefale til andre turister?

Vi har fået en rigtig lækker 5-retters menu på Dinner, også har vi også spist rigtig godt på Green Beach, så dem kan jeg anbefale til andre. 

I morgen D.15/7 kl. 21.00 optræder Andreas Bo på Palm Beach ved Damlatas stranden.

Køb billetter til Andreas Bo´s show her

Følg Andreas Bo´s Facebook pagde her

Følg Mascha Vang´s blog og læs om hendes oplevelser i Alanya her

Andreas bo, Andreas bo besøger alanya, Andreas bo alanya, Andreas bo palm beach, palm beach Alanya, koncerter i Alanya, andeas bo ferie alanya, Andreas bo mascha vang, mascha vang andreas bo, mascha vand ferie, andreas bo tyrkiet, andreas bo show alanya, andreas bo show plam beach
Andreas bo med Alanya.Dk magasinet

 

 

 

 

 

 

 

Andreas bo, Andreas bo besøger alanya, Andreas bo alanya, Andreas bo palm beach, palm beach Alanya, koncerter i Alanya, andeas bo ferie alanya, Andreas bo mascha vang, mascha vang andreas bo, mascha vand ferie, andreas bo tyrkiet, andreas bo show alanya, andreas bo show plam beach
Andreas bo og Chefredaktør Tea Tougaard i et Selfie-øjeblik

Lukket for kommentarer.

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.