Bo og Bolig

Hvad er et Iskan på din bolig

Et Iskan er en af de vigtigste stykker papir, når man køber ejendom i Tyrkiet.

Iskan betyder oversat til dansk en ibrugstagningstilladelse.

Iskanet viser de forskellige godkendte informationer, der er på bygningen og lejligheden herunder: byggeriets slutdato, adressen på bygningen skøderegistreringen, numre, grundandel, m² og andelstype.

Dette dokument bliver udarbejdet af den lokale planlægningsmyndighed i iskanafdelingen. Der findes 2 typer. On Iskan, som er den første der udstedes af myndighederne. Iskanet tilhører selve bygningen/bygnings komplekser. Dette betyder at selve bygningen er godkendt og klar til brug.

Efterfølgende skal der udarbejdes et ferdi Iskan. Iskanet skal udarbejdes på hver enkelt lejlighed/bolig. Hvis ikke der findes Iskans på din bolig, er det ulovligt at bo i boligen. Det er på baggrund af ferdi iskanet at det er muligt at oprette et vand abonnement. Det er muligt at oprette et El abonnement før du har Iskanet.

Udover Iskanet, er det vigtigste dokument ved boligkøb, Tapuét, som på dansk betyder skøde.

Det skal være i original udgave og du skal være registeret som ny ejer af boligen. Har du ikke Tapu´et ejer du ikke lovligt boligen, du har købt. Læs mere her

iskan, hvad er et iskan, hver er en ibrugstagelsestilladelse, bolig i alanya, ferie i alanya, home service, information om boligkøb i alanya, j.o dreams, 2 base, al ome service, palm beach, god råd til alanya, guide til alanya, ferie i tyrkiet, boligkøb i udalndet, iskan på boligen, iskan på lejligheden, iskan på komplekset, isakn på projektet, hvem er ansvarlig for iskan, bør vi få et iskan, spørgsmål om bolig iskan,
Eksempel på, hvordan et iskan ser ud.

Er du bolig ejer og vil vide mere?

Tyrkisk fuldmagt lavet i Danmark

Sådan får du internet på din ferie

Tyrkisk ejendomsskat på boligere

Se dansk TV i Alanya

error: Indholdet er beskyttet af Alanya.Dks copyright !! Ønsker du adgang til teksterne, så tag skriftlig kontakt til os.